Home » Избрано

Британски депутат: Ако съм българин със 100 евро заплата, веднага ще избягам от там

2013.01.27 Няма коментари
Spread the love

Орди от румънци и българи вече са се наточили да тръгнат за Великобритания

България е в ужасно състояние, съдебната система не е независима, а мафията реално ръководи икономиката. Ако бях българин, веднага щях да избягам от там. Това заяви по Би Би Си лидерът на британската Партия за независимост Найджъл Фараги.

Безотговорно и дори глупаво е от януари следващата година да отворим нашите граници за 29 милиона хора от Румъния и България, категоричен бе Фараги. Във видеоматериала, който бе качен вчера в “Ютюб” Фараги пред цяла Великобритания изтъква, че в тези държави много хора взимат по 100 евро месечна заплата и затова “всеки един българин веднага ще дойде в Обединеното кралство” след тази дата.

Орди от румънци и българи вече се подготвят да тръгнат за Великобритания в търсене на работа, според разследване на вестник “Мейл он Сънди”. Ограниченията за наемане на работа ще паднат на 31 декември Великобритания ще трябва да отвори вратите на центровете за наемане на работа и социалните служби за това, което групата за натиск „Мигрейшън уоч” предвижда да бъде около 70 000 души годишно през следващите пет години.

Правителството отказва да оповести своите прогнози, а властите в България и Румъния са скептични към данните на „Мигрейшън уоч”, но не са изготвили свои собствени.

Все пак проучване на вестника в двете най-бедни държави в ЕС открива много емигранти сред общото им население от 29 млн. души, чакащи шанса да заминат за Великобритания.

Източник:  БЛИЦ

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.