Home » Избрано

Старият боен кон: „Не мога да откажа лесно зов да служа на България“

2012.12.01 Няма коментари
Spread the love

Кандидатът на сДС за Конституционния съд

Иван Костов е истинският враг на СДС. Това каза Петър Стоянов в интервю пред ТВ7. „СДС е в много тежка ситуация, ръководството допуска редица грешки също. Но моите симпатии са на тяхна страна, защото виждам, че срещу тях има противник, който има много по-сериозен ресурс. Имам предвид хората около Иван Костов и ДСБ„, заяви Стоянов в предаването „Факторът Кошлуков„.

Той останал изненадан от реакцията на своите срещу номинацията му за Конституционния съд. „Не чух краен негативизъм, но те нападнаха доста крайно процедурата, както те се изразиха, начина, по който е издигната тази кандидатура. Аз наистина мисля, че това беше христоматиен пример по политическо лицемерие„, каза Стоянов.

Той беше категоричен, че не е имал никаква договорка с ГЕРБ. „Ако имаше, нещата щяха да бъдат изиграни далеч по-фино„, каза Стоянов. Според него самият Бойко Борисов е останал изненадан, че Кабаиванов издига именно кандидатурата на Стоянов за КС. „Аз мисля, че и той беше изненадан, и мнозинството също„, добави президентът от СДС.

Стар боен кон съм. Затова реших поне да обмисля предложението на СДС за член на Конституционния съд. Още когато ми се обадиха по телефона от „Раковски“ 134, знаех, че шансът да приема е нищожен, но не мога да откажа лесно зов да служа на България„, каза още Стоянов.

Оригинално заглавиее: Петър Стоянов: Костов е истинският враг на СДС

Автор: Vsekiden.com

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.