Home » Е-Списание

За проекта на четирима млади българи, наречен Motiv8

2012.11.09 Няма коментари
Spread the love

Деян, Георги, Методи и Илиян са млади българи, които имат проект, наречен Motiv8. Деян Барарев и колегата му Георги са млади кинотворци, Методи е програмист, а Илиян е мениджърът на проекта.

 

Идеята на Motiv8 е да бъде интерактивна онлайн телевизия, която ще качва всяка седмица нови видеа. Създателите му биха искали да предложат нещо различно от повечето неща, които се предлагат в българската медийна публичност. Тяхната медия няма да се занимава с жълтини, няма да защитава политически интереси, ще се стреми да информира, забавлява и образова. „Искаме да направим една реална картина на нашата мила родина, такава каквато е. Таргет група ни са младите хора в България и хората в чужбина“, казват създателите на проекта.

В момента четиримата младежи правят кампания в сайта indiegogo.com, където събират средства за осъществяването на своята идея.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Еврочикаго

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.