2024-04-16

3 thoughts on “В Македония действат принципите на Гьобелс

  1. Когато се споменава историята се имат предвид фактите, документите и анализа им от гледна точка на общочовешлите ценности:
    http://www.scribd.com/fullscreen/49810782?access_key=key-8q4st1yz3jkzfhireir
    Когато се робува на патриотарските умишлени заблуди и пропагандните манипулации на милиционерско-ченгесарските агенти на ДС и комунистическата олигархия днес, се величаят писанията на ДС-агента от 17-годишната му възраст Спас Ангелов Ташев, който е с образование животновъден техникум и лесотехнически институт – т.е. напълно професионален специалист по отглеждане на добитъка и обработка на кютуците! Чудното е, че е бил директор на Културно-информационен център, а сега е „съветник“ (може би „без портфейл“) на финасовия министър Дянков – без да е ясно по кои въпроси „съветва“ или е добре бюрократично уреден номенклатурен ДС-кадър с добре уредено имотно състояние:
    http://www.sofiacouncil.bg/content/docs/c_f22870.pdf

  2. Уважаема Силвия,

    Може да познавате съвременността,
    но не познавате добре историята.

    Затова не плюйте по починалите си предци.
    И не бъркайте справедливото си възмущение от никаквата социална политика на днешното правителството, или грабежите и корупцията във всички правителства в последните години с това, което се случва в Р. Македония от десетилетия насам. Защото и него не познавате.

  3. Ами те българските политици и сега „спасяват“ дори българите: чрез здравно-пенсионната осигурителна система, чрез държавно толерирано разпасване на ВиК-, Електро-, комуникационните-, медийни-, банкови-, горивните-, ….. монополи! „Спасяват“ българите и от собственост – държавна, общинска и частна! „Спасяват“ българите и с беззаконие извършвано от прокуратура, полиция, спец-служби, УБО-та, държавни и общински чиновници! …. Също какато са „спасявали“ евреите с расистки закони, расистка админстрация, расистка конфискация, расистки концлагери, грабежи, разбивания, паления и насилия върху евреите дори в центъра на София от държавно-организираните „благонадежни“ българи – легионери, ратници, паисиевци, ….! И днешната лумпения се радва, че била „спасителка“! Защото новият „спасител“ Боко щял да я „спаси“! Ако държавното унизяване, грабеж, насилие, …. са „спасение“, то и сега БКП/БСП, ДС, мутро-милиционерите от ГЕРБ, …., „спасяват“ непрекъснато ежедневно българските граждани! С лъжливото „спасение“ на евреите от 1940-те днешите „спасители“ придават „благовидна“ форма на днешното си „спасяване“ и на българите и си гласят „историческа“ „слава“, вместо сурово наказание и каторга до живот! И лумпенията се радва, че била едновременно сред „спасителите“ и сред „спасените“! „Спасителите“ Боко и Симо-2 „спасили“ и евреите! Егати гаврата, демагогията и патриотарската мастурбация с „патриотичния“ „бастун“ на българите! Тия „спасители“, дето гепиха („спасиха“) „хлеба“ на българите, сега разиграват „патриотични“ зрелища за „спасените“! И „спасените“ изпадат в „патриотичен“ оргазъм, забравайки как ги „спасяват“!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *