2024-04-26

1 thought on “Калфин в Харвард: САЩ да не настояват за шистовия газ

  1. Депутатите създадоха временна анкетна комисия за шистовия газ

    http://focus-news.net/?id=n1639306

    Депутатите създадоха временна комисия за проучване, анализ и обсъждане на добри практики и законодателни решения във връзка с регулирането на дейности по проучване и добив на подземни богатства при опазване на околната среда, предаде репортер на Агенция „Фокус”.
    При гласуването на Проекторешението за създаване на временна комисия за проучване, анализ и обсъждане на добри практики и законодателни решения във връзка с регулирането на дейности по проучване и добив на подземни богатства при опазване на околната среда своя вот дадоха 117 народни представители, от които – „за” 89, „против” – 16 и „въздържали се” – 2.
    От общо гласували 107 народни представители „за” предложението от депутата от ПГ на ГЕРБ Диан Червенкондев за изменение в края на изречението на точка първа да се добави „при опазване на околната среда” гласуваха 89 депутати, „против” – 16, „въздържал се” – 2. Предложението за промяна в заглавието от депутата от ПГ на партия „Атака” Венцислав Лаков комисията да се нарича комисия за възобновяване на проучванията за добив на шистов газ от „Шеврон” беше отхвърлено със 7 гласа „за”, „против” – 72, „въздържал се” – 17.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *