Home » Авторски страници, българи зад граница

Конкурс Мис Българка ‘2012 (САЩ)

2012.03.07 Един коментар
Spread the love

В Чикаго ще бъде определена победителката в първия конкурс “Miss Bulgarka ‘2012 (USA)”

В края на февруари основателят на Женския клуб в Ню Йорк – Боряна Павлова бе на кратко посещение в Чикаго, след което тя обяви, че гала–концертът на първия конкурс “Мис Българка ‘2012 (САЩ)” ще се проведе на 26 май в «столицата» на българската емиграция в Америка.

Еврочикаго научи от нея, че към града ни вече пътува уникалната корона за победителката в «Miss Bulgarka ‘2012 (USA)». Короната е изработена в Дубай от ювелирни майстори и е подсигурена от известната ни актриса Аня Пенчева, която ще бъде и член на журито в конкурса. Спиращият дъха накит съдържа стотици камъни “Сваровски” и е по-висок от една женска педя. Наградата за победителката е в ръчния багаж на Иван Загоров – собственик на култовото в Чикаго заведение – дискотека “Енигма”. Именно в “Енигма” и ще се състои афтър-партито след конкурса.

Идеята за Първи национален конкурс за красота в САЩ получи широка подкрепа в най-големия български град в Америка и това не е случайно. “Мис Българка ‘2012» ще има задачата да покаже не само външната, но и вътрешната красота и интелект на българката, ще бъде една важна крачка към утвърждаването на положителния имидж на България в САЩ.  За първи път в подобни конкурси Менса България (организация на хората с висок коефициент на интелигентност) ще  подготви въпросите към финалистките.

Сред поканените гости на конкурса са красивите българки Лаура Чуканов, Цвета Калейнска и Стефани Червенков. Освен Аня Пенчева, от София за САЩ ще пътуват и телевизионни екипи, сред които и Роси Русева и Георги Стоев от Канал 3. Медиен партньор на Първия национален конкурс за красота в САЩ е www.eurochicago.com.

Напомняме, че крайният срок за записване е 25-ти април 2012 г. Имейлът за изпращането на молби за участие е: [email protected].

За повече информация посетете  www.bgwomenclub.us .

Еврочикаго

One Comment »

 • BAA said:

  ТЕСТ ЗА КОМУНИКАТИВНОСТ

  Във връзка с първия конкурс “Мис Българка ’2012 (САЩ)”, каним всички участници в конкурса да посетят и се представят на шестнадесетата поредна сесия на Българо-Американска Асоциация, която ще се състои в неделя на 29 април 2012 година от 10 до 16 часа в Чикаго.
  Поканата е персонално до:
  Основателят на Женския клуб в Ню Йорк – Боряна Павлова
  Актрисата Аня Пенчева
  Собственикът Иван Загоров
  Лаура Чуканова
  Цвета Калейнска
  Роси Русева
  Роси Русева
  Георги Стоев

  При желание ръководството и участниците в конкурса могат да изпратят своите биографии на адрес [email protected] за да бъдат поместени в EuroChicago.com в дясната страна на сайта в раздел „Връзки” в директорията „Представяме Ви …”

  Същевременно това съобщение е тест за комуникативност на ръководството и участниците в конкурса.
  Молим отбележете Вашето присъствие по-долу.
  Благодарим Ви,
  БАА

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.