Home » Избрано

АДВОКАТ ЯНА ТРИФОНОВА

2012.03.15 Няма коментари
Spread the love

Адвокат Яна Трифонова е изпратила заявка за участие в Пролетната сесия на Българо-Американска Асоциация, която ще се състои на 29 април 2012 година от 10 до 16 часа.

Адвокат Яна Трифонова е специализирала в имиграционно право, банкрути, корпоративно право, семейно право, пред брачни договори, завещания и други.
Телефоните за контакти на адвокат Яна Трифонова са 877-577-4010 и 714-724-5727.

Адвокат Яна Трифонова е една от осемте български адвокати, които работят в Чикаго. До сега на сесия на Българо-Американска Асоциация са присъствали максимум трима адвокати и представител на Прокуратурата на щата Илиноис.
През време на сесията всички консултации са безплатни.

Съгласно мнението на наш съгражданин в Чикаго, всеки един от нас трябва да има потенциални осъществени контакти (да се познава минимум) с двама адвокати – един основен консултативен семеен адвокат и един допълнителен адвокат. Защото „Америка е подредена държава” и който владее правото владее и Америка.

 

БАА

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.