2024-05-05

71 thoughts on “Хелоу, г-н Дараков, вземете се в ръце!

  1. И аз мисля като Илиана.
    Някой да знае някой да се е оплакал официално от Явор Дараков.
    Това означава че,
    а. Явор нищо не е направил или
    в. Явор е непоправим и няма да има ефект от оплаквания или
    с. Явор е краен нормален случай.
    Кой от тези случаи е Явор, ще проличи от реакцията на българите.
    Ако Явор не вземе отношение по този случай е валидна точка в.
    Ако Явор нищо не е направил, освен тук никъде другаде няма да има коментари за него.Тогава е валидна точка а.
    Точка с е валидна, ако Явор е човека от бъдещето.
    Аз мисля така.
    Точка

  2. Какво всъщност е направил този Дараков? За какви гнусотии става дума? Прочетох всички коментари, никъде не видях нещо конкретно. Интересно е да се знае.

  3. Rano ili kasno shte stane iasno koi za kakvo se bori i koi si investira parichkite, za da stimulira gnusotii v nashata obshnost!

  4. Neka tozi, koito mu gi dava parite da kaje prosto: Az gi davam….. Moiata tsel e…… 🙂
    Da stane na vsichki iasno.

  5. Taka i ne se razbra tuk, koi dava parite na tova momche i mu dava vazmojnost da si vaobraziava razni neshta?

  6. Tozi konkurs e vse pak za polojitelni neshta, a ne za otritsatelni 🙂

  7. Пропуск.
    Предлагам към събитията ва 2011 да се включи:

    Явлението Явор Дараков и неговите приноси към (промяна на достиженията на)Българската общност в САЩ.

  8. А защо не е номинирано появяването на „информацонния“ нарцис Ясен Дараков в конкурса „Събитие на годината“? 🙂

  9. Az mislia, che konkursa „Balgarsko Sabitie v USA“ e mnogo dobra ideia 🙂

  10. Za kratkoto si podvizavane kato „novinarski leader“ Yasen Darakov uspia da se opita da sazdade skandal i v Generalnoto Consulstvo v Chicago.
    (udobna mishena za „jalta“ ataka – ne davat pari na Yasen Darakov i toi ne zavisi ot tiah :)) Taka che sled tazi „jurnalisticheska“ proiava, moje da se ochakva, che „diplomaticheskoto malchanie“ e nai-veroiatnata reaktsia po povod na „novinarskoto“ iavlenie Yasen Darakov:))

  11. Какво е мнението на служителите на консулството в Чикаго за господ. Ясен Дараков? Те имат ли мнение или предпочитат дипломатично мълчание?

  12. Това отворено писмо бе изпратено още щом бе публикувано до всички известни имейли (3-4 броя) до г-н Ясен Дараков и до редакцията на неговия вестник. До сега нямаме отговор от нито един от тях. Вестникът му има сайт – там ще намерите имейли. Опитайте – може би на вас ще отговори.

  13. Как мога да се свържа с Ясен за да чуя и неговото мнение. Някой знае ли телефона му или електрония му адрес?
    Благодаря.

  14. Сега ми е ясно. Благодаря.
    Справки за „минаващи“ саид:
    Минаващ, ти като минаваш да не би да падаш от небето или да си отседнал при г-н Дараков и не знаеш за какво става дума? Един прост съвет за ограмотяване по темата – попитай хората, които живеят в Ню Йорк, Атланта, Лос Анжелис, Чикаго и т. н. и ще получиш достатъчна инфо. А за статията и коментарите тук към нея поне аз виждам няколко негативни неща посочени – самообявяващ се за лидер в общност, в която абсолютното болшинство от хора са над теб, занимаваш тези на нарцисизъм), ровиш се в лайна и помии, само и само да привлечеш вниманието върху себе си ( пак нарцисизам), избираш „софт таргец“, от които не зависиш финансово и се занимаваш с техните проблеми и конфликти, пак да станеш център на внимание и т.н. Тук са посочени също интригантство и манипулиране. Пак „не съвсем позитивни неща“:) Някои наивно има интерес да създава постоянно негативизъм в Чикаго ( най-голямата българска общност в САЩ) и плаща на този „журналист“. Ако „минаващия“ не вижда нищо лошо и негативно в „жълтия“ начин на правене на пари особено популярен и успешен в Българя сред медиите, значи е безполезно да се правият опити да му се обяснява какво е негативно в случая:)
    Но „минаващият“ може да си запише някъде, че българите в САЩ са по-различни от българите в БГ (понеже най-малкото имат различно битие) и имат малко по-различни потребности. Ако те искаха да ги заливат с „жълти“ помии и негативизма, те просто щяха да се върнат в Българя където такива „специалисти“ „журналисти“ като Ясен Дараков ги има в изобилие. Тук в САЩ няма друг подобен „журналист“ и не е имало до момента и дано повече да не се появява!

  15. Vie niamate li rabota be hora, che si gubite tolkova vreme s Yasen Darakov. Vseki si ima niakakav nomer v jivota. Kolkoto i da e negativen Yasen Darakov vse shte se nameriat tlasti zeleni muhi, koito da kacat na negovite pisania. Takav e sveta. Kolkoto poveche mu se otdelia vnimanie na Yasen Darakov, tolkova po izvesten stava toi – a mai tova e negovata osnovna tsel !?

  16. Чавдар, ти говориш като човек, който има нещо общо с журналистиката и като човек, който изпитва култ към личноста Ясен Дараков. Дано също така да не работиш и за него, защото би било жалко. Не се опитвай, please, да умаловажаваш проблема „Ясен Дараков“ като отвличаш вниманието с общи приказки за журналистиката по принцип. Ясен Дараков първо не е професионален журналист. Второ, дано българската журналистика като цяло в България и извън нея не се придържа към поведението и принципите на Ясен Дараков. Това, че той казвал това, което мисли също не е вярно. Той казва това, което му е изгодно за момента на него и хората които му плащат.

  17. Minavasht, ti kato minavash da ne bi da padash ot nebeto ili da si otsednal pri g-n Darakov i ne znaesh za kakvo stava duma? Edin prost savet za ogramotiavane po temata – popitai horata, koito jiveiat v New York, Atlanta, Los Angeles, Chicago etc. i shte poluchish dostatachna info. A za statiata i komentarite tuk kam neia pone az vijdam niakolko negativni neshta posocheni – samoobiaviavasht se za lider v obshnost, v koiato absolutnoto bolshinstvo ot hora sa nad teb, zanimavash tezi hora vsiaka sedmitsa sas sebe si (i dvete parvi neshta sa svarzani s kraina forma na nartsisizam), rovish se v laina i pomii, samo i samo da privlechesh vnimanieto varhu sebe si ( pak nartsisizam), izbirash „soft targets“, ot koito ne zavisish finansovo i se zanimash s tehnite problemi i conflikti, pak da stanesh tsentar na vnimanie i t.n. Tuk sa posocheni sashto intriganstvo i manipulirane. Pak „ne savsem pozitivni neshta“:) Niakoi iavno ima interes da sazdava postoianno negativizam v Chicago ( nai-goliamata balgarska obshnost v USA) i plashta na tozi „jurnalist“. Ako „minavashtia“ ne vijda nishto losho i negativno v „jaltia“ nachin na pravene na pari osobeno populiaren i uspeshen v Bulgaria sred mediite, znachi e bezpolezno da se praviat opiti da mu se obiasniava kakvo e negativno v sluchaia:)
    No „minavashtiat“ moje da si zapishe niakade, che balgarite v USA sa po-razlichni ot balgarite v BG (poneje nai-malkoto imat razlichno bitie) i imat malko po-razlichni potrebnosti. Ako te iskaha da gi zalivat s „jalti“ pomii i negativizam, te prosto shtiaha da se varnat v Bulgaria kadeto takiva „spetsialisti“ „jurnalisti“ kato Iasen Darakov gi ima v izobilie. Tuk v USA niama drug podoben „jurnalist“ i ne e imalo do momenta i dano poveche da ne se poiviava!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *