2024-04-25

71 thoughts on “Хелоу, г-н Дараков, вземете се в ръце!

  1. Алооо…цензурите…защо ми изтрихте коментара?!! Супер сте смешни – в опитите си да демонизарате Дараков, го преврнахте в някакъв всесилен свръхчовек, който сигурно и мъртвите може да върне към живот….

  2. Darakov,
    Zashto ne prestanesh da pokazvash prostotiata si i tuk v komentarite!????
    Ti ne si vinoven, zashtoto tvoite otklonenia ne ti pozvoliavat da razberesh kolko si jalak.
    Tova, koeto praviat balgarite v Chicago e kogato vidiat takova „iavlenie“ kato teb, koeto se sreshta edin pat na 1 mln dushi nai-mnogo, te prosto vzemat neobhodimite merki da namaliat ili otstraniat negativnoto vazdeistvie varhu bg obshnostta. Poviarvai mi Yasencho, ne se e rodil oshte takav „silen“ chovek, koito da moje da si igrae s balgarite v Chicago!!!
    Got it!?
    BTW – Tova ne e Atlanta!

  3. В опита си да демонизират Дараков го изкараха всесилен, много е забавно…той сигурно и мъртвите връща към живота :)))

  4. Не вярвам на Svetla, защото не може да има толкова лош човек на земята.

  5. Amerifreight, dokoga shte se kriete zad BG VOICE?
    Pokajete otkade izvednaj imate tolkova mnogo pari i kakvo iskate ot bulgarskata obshnost?

  6. Опитах се да сложа мнението и във вестник“България Сега“,но не се получава,ако някой може да го направи ще съм му благодарна.

  7. Поздрави от Атланта!!!
    Вече виждам че Ясенчо е успял да запали и Чикаго.Не ви завиждам,защото го познавам много добре,а вие все още не знаете с какво подло,злобно и завистливо същество си имате работа.
    Атланта е единственият голям град в САЩ,където българската общност няма къде да се събира,няма БГ кафенета,ресторанти или магазини.За това сме „благодарни“ на въпросният Ясенчо – такъв интригант аз не съм срещала през живота си,на него денят му започва с мисълта как да изкара пари и как да прецака някой друг,който изкарва.
    Всички опити за Български бизнес в Атланта бяха провалени именно от Ясенчо.Затворилият преди две години ресторант „Родопи“ хлопна кепенците заради гнусните слухове,които пускаше Ясенчо за заведението.Давам само един пример-че сервитжорите плювали в супата…и спирам.
    Организираше си концертите по зали,само и само някой българин да не изкара нещо покрай тях.След като вече никой не ходеше на неговите събирания е решил да отиде в Чикаго.Да не се впускаме в намесата му в Българският магазин за хранителни стоки(също затворил),българското училище и т.н.
    Съчувствам ви братя българи в Чикаго и ви съветвам да стоите настрана от този човек.Неговите методи мога да охарактеризирам само с думата,която е характерна за сексуалната му ориентация.
    Дано да се справите с него преди да ви е разбил,както нас тук в Атланта.
    Успех.

  8. Докога ще търпят това леке Ясен Дараков в БТВ?

  9. Горкия много му се иска да е звезда, но такива хвалипръцковци са смешни и жалки. За него най-често срещаното определение е Мишок.

  10. Предлагам в събитие на годината да има специален раздел Специални награди и да има раздел:
    Развиваща се личност и Развиваща се компания.
    Да не бъде дразнещо. Все пак в всеки брой има голяма кръстословица и вестника е популярен.

  11. Право е либето. Трябва да се направи специална категория тази година за негативни събития в USA за 2011 и Явор Дараков или Ясен Дараков(както иска момчето да му викат) обезателно да се пробва:) (заедно с бг войс де:))

  12. Кой какво мисли, да си мисли.
    Все пак BG-Voice е явление в САЩ и трябва заедно с Явор Дараков да бъдат отбелезани в Събитие на 2011 година в САЩ.
    Така си мисля.

  13. Най-малко 6 души в Чикаго знаят кой стои зад Явор Дараков. От тях две са жени. Рано или късно жените проговарят и тогава …..

  14. Tsvetane, I am sorry brother, no az ne gledam BTV!
    Priatno gledane na teb!
    A tova, che Bulgaria e palna s prostotii, vkluchitelno i po balgarski TV, ami nali zatova sme tuk, a ne tam.
    A kolkoto do „gavkavia“ Yasen Darakov, ako ne beshe tozi chichko, koito mu dava parite i koito ne iska da se poiavi na bial sviat i da si kaje za kakvo se bori, to nashiat „gavkav“ geroi shteshe otdavna da si e padnal v kazana i to na danoto. Dobrata novina e, che Mr. Darakov rano ili kasno shte svarshi tam kadeto mu e miastoto – v kazana s laina. (Toi taka ili inache tsial jivot e bil „gavkavo“ spetsializiran v razmirisvaneto na laina, za da moje negovo velichestvo „Nartsisa“ ( koito edva li ne se misli za sobstvenik na BTV i programen director tam, a e na praktika edna vrazkarska mijaturka i smeshnik) da bade tsentar na vnimanie i chichko parichko da e dovolen!:)))

  15. Защо ли забелязвам един познат феномен тук? Ясен Дараков иска да излезе от казана, но неговите сънародници го дърпат обратно вътре. Сигурно не е приятно да му гледате муцката в най-гледано време по БТВ, ама това е положението засега и трябва да се примирите. Вярно, не е приятно когато конкуренцията те задмине и ти издърпа чергата, но такъв е живота. Явно Дараков е по-гъвкав и по-конкурентен от…. както виждам бившите медийни гурута на българите в САЩ.

  16. Към автора на горната статия П. Стаматов!
    Петър,
    Ти хубаво си написал за Еврочикаго – най-големия бг портал, най-цитираната в България медия и т.н., но си забравил да сложиш определението \"неофициален\" !!!
    Някои от хората тук (възможно е да са дружки на Ясен Дараков или просто момчето да се превъплъщава в тях – no big deal)смятат, че твоите оплаквания в горния \"предизвикан отговор\" от самопровъзгласилия се \"новинарски лидер\" Ясен Дараков \"не са официални\" !!! Следователно твоята медия е \"неофициална\"!!! Ти трябва незабавно да си промениш описанието на Еврочикаго онлайн и повече да не се представяш като официална медия! Само \"информационният лидер\" е официален. Всичко друго е \"неофициално\". Каквото отсега каже \"Лидерът\" това ще е \"официалното\"!
    Петър, това ти го казвам от приятелски чувства, понеже от коментарите на \"Илияна\" и \"Точка\" излиза че ти заблуждаваш хората!
    \"Илияна\" и \"Точка\" се надяват искрено, че никой не се е оплаквал и няма да се оплаче от Ясен Дараков, защото момчето има нужда да продължи да бъде \"информационен лидер\" и да му се казва, че това, което прави той е \"супер гениално и благородно\" и че ако не беше Ясен Дараков, всички ние българите в САЩ щяхме да пропаднем в бездната на \"информационното затъмнение\" и затова ние просто не можем и не трябва да съществуваме без \"Слънцето\" – Ясен Дараков!
    This is some sick stuff!

  17. Илияна и Точка, когато Вие станете един ден, Дай Боже, обект на „журналистическите“ умения на Ясен Дараков или Ваши роднини и приятели или просто някаква кауза, която Ви е близка, можете да се върнете тук и да се упражните още веднъж по темата Ясен Дараков. А засега, когато играете ролята само на наблюдатели, можете да правите това,което прави обикновено средния българин в България, в такива случаи – Да се отдадете на ниските си страсти и да гледате сеир. Ако Ви е необходимо за вашето душевно спокойствие, някой да Ви каже, че е „станала някаква грешка“ и че Ясен Дараков е „напълно нормално явление“ и че е „нормално“ вие да се главозамайвате от неговите „журналистически умения“, нека да бъде така.
    Ако Ясен Дараков Ви дава това, от което Вие имате нужда или сте просто близки на този човек или просто работите за него, то продължавайте да се наслаждавате на „новинарския лидер“ – Ясен Дараков.
    Искам само да Ви напомня, че такива „новинарски лидери“ ги има в изобилие в България и че ако това е вашата най-голяма потребност, замислете се дали не бихте се чувствали по-комфортно като се върнете в България!?
    Последно, Вие наистина май живеете в „la la land“, ако си мислите, че никой не се оплаква от Ясен Дараков!?(или имате предвид, че никой не се е оплакал от него лично на Вас!?:))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *