Home » Избрано

Чикаго хвана Кюстендил за ръка

2011.10.05 Един коментар
Spread the love

KuChКюстендил е вторият град в България, който ще има шанса да сътрудничи и работи с фондация “Приятели на Чикаго” и така да се изгради мост между хора и различни култури, предаде кореспондентът на БГНЕС за региона.

Това бе повода днес Петър Паунов и президентът на фондацията Иван Сотиров да се срещнат и да обсъдят възможностите за съвместната бъдеща работа. Фондацията е неправителствена организация, която способства за създаването на контакти между граждани на България и Чикаго, местната власт, бизнеса, медии, неправителствени организации, образователни, научни и културни институции. Осигурява обществена подкрепа за побратимяване и подпомага прилагането на добри практики в областта на административните услуги, социални дейности, сигурността на гражданите, зачитането на човешките права и взаимодействието на администрацията с гражданското общество. Подкрепя инициативи насочени към развитие на българо-американско сътрудничество в различни области на обществения живот. /БГНЕС/

One Comment »

  • Георги Котев said:

    Е па ка не? Оне американците за черешите и сливите драпат ;-)))) А инче се знаят да мърморат, че шопете биле глупави ;-))))

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.