2024-04-23

2 thoughts on “Регистър на незаконно забогателите и на местните феодали в БГ според Уикилийкс

  1. “Аз достатъчно данни не виждам никакви, виждам твърдения. Ако допуснем някой да бъде разследван по твърдения, представяте ли си в каква държава ще живеем”, подчерта обвинител №1.

    “През м.г. са осъдени над 50 000 лица, а от престъпления са пострадали 95 000 души. Оправдателните присъди са едва 3,7%”, изтъкна Велчев.“

    Механизмът е изключително прост – не е било необходимо „Обвинител №1“ да търка банките на 292 аудитория на СУ „Кл. Охридски“ в щудиране премъдростите на НП и НПр. (наказателното право и наказателния процес) –

    даже Цар Киро е усвоил безпогрешно номера:

    преследваш дребната и средната престъпност, занимаваш и без това ошашавеното население с кокошкарски истории, и по никакъв повод се стараеш да не засегнеш „основните играчи“.

    На това открай време му викат

    „прах в очите“…

    Стратегията е безотказна –

    особено когато зад гърба си имаш добре смазаната прЕс-титутска индустрия,

    бълваща 24 часа в денонощието порнография от всякакъв род в и без това замъгленото съзнание на драпащото за оцеляване българско население.

    Поз(ици)Ята на настоящия „Обвинител №1“ не е на някакъв „И сам воинът е воин…“

    Не, той е достоен следовник на всички свои предшественици от вече над 67 години.

    За всички тях престъпленията на „тлъстите котараци“ са нищо повече от „само твърдения“.

    Но няколкостотинте сигнали на Янко Н. Янков-Вельовски до българската прокуратура, стартирали още преди повече от тридесет години, никак не могат да бъдат класифицирани в категорията „само твърдения“

    (вижте http://iankov.blogspot.com) –

    този изключителен представител на юридическата наука прецизно е аргументирал всяко свое „твърдение“ за престъпленията по високите етажи на властта.

    Което не пречи на „Обвинител №1“ и на прокурорската кохорта около него да стои със скръстени ръце и със сливи в устата.

    Отговорът на българската прокуратура на всеки граждански отговорен тревожен сигнал, засягащ престъпленията на плутократичната непотична соцноменклатура, е:

    М-Ъ-Л-Ч-А-Н-И-Е…

    Гарван гарвану око не вади!

  2. АМИ ТО НЯМА НИТО ЕДНА ОКОНЧАТЕЛНА ПРИСЪДА! и Ворисов не разбира защо Финладия и Холандия така реагират. Аз пък не разбирам, ЗАЩО САМО ТЕЗИ ДВЕ ДЪРЖАВИ РЕАГИРАХА ТАКА? ОСТАНАЛИТЕ СА МНОГО МЕКИ В ОЦЕНКАТА СИ И това не е в помощ на България и населението й, което СТРАДА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *