Home » Избрано

ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ ИВАНКА СЛАВЧЕВА

2011.09.29 Няма коментари
Spread the love

ИВАНКА СЛАВЧЕВА
е Регистриран участник в
ОТКРИТА СЕСИЯ НА БЪЛГАРО-АМЕРИКАНСКА АСОЦИАЦИЯ
Неделя, 2 октомври 2011
Зала за конференции на Primerica, 2700 S. River Rd., Des Plaines, IL 60018
Патрон на фестивала – Светлозар Момчилов
Мениджмънт – Петранка Стаматова

ivanka_slavcheva_dabchИванка Славчева е родена в град София. Възпитаник на 9-та френска езикова гимназия, град София, 1983 година Магистър по философия – Държавен университет в град Санкт-Петербург от 1989 г. През 1993 година завършва второ висше образование – преподавател по френски език в Софийски университет “Св. Климент Охридски”. Успешно е завършила през 1997 година едногодишния курс на обучение във Висшето национално училище на полицията в Сен Сир О Мон д`Ор, Франция – специализирала е в областта на международното сътрудничество.
В периода 1989-1993 година работи в средно общообразователно училище като преподавател по Философия и Психология. В периода от 1993 до 2007 година е експерт в Дирекция «Международно сътрудничество» – МВР по линия на разработка и организация на изпълнение на договори и програми за сътрудничество на национално и международно ниво. В периода 2007 – 2010 одина е началник на сектор «Международни Проекти» – МВР – Координатор по изпълнението на Програми на ЕС в областта на сигурността (ФАР, Преходен финансов инструмент, Инструмент Шенген).
От началото на 2011 година е главен експерт в Дирекция „Български общности и информационна дейност“ при ДАБЧ и референт за българските общности в САЩ и Канада. Координатор по издателската програма на Агенцията.
Ползва френски, английски и руски езици.

PV-IS

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.