2024-04-20

1 thought on “Кату(р)ница

  1. „…За пореден път Върбанов обяви, че цар Киро от години се занимава с разпространение на наркотици, трафик на хора и събира парите „от джебчийките в цяла Европа“. По думите му фамилното имение на Рашкови в Катуница е „разпределителната гара на наркотиците в държавата“.

    Папата добави, че е убеден, че 19-годишният Ангел Петров е бил прегазен със знанието на Цар Киро, тъй като „няма решение във фамилията му, което да се взима без него“. Заяви още, че заради Рашкови през последните 12-13 години са били извършени още няколко поръчкови убийства в София и Плевен, които са останали безнаказани.

    Според шефа на върховното мешере всички роми знаели, как Цар Киро се хвалел, че изнудва цели правителства, тъй като можел да осигури подкрепа от 700 000 гласа за всеки вот. Преди ден 11 негови колеги в т. нар. ромски съд взели единодушно решение целият им етнос да се разграничи от Рашкови.

    „Цар Киро в момента е на дъното, той е един болен човек. Богатството му го е заслепило и не познава хората. Това е луд човек – от 30 години няма един работен ден и един лев няма внесен данък в държавата“, добави Върбанов.

    Близки до фамилията Рашкови редовно били осъждани за трафик на наркотици в Гърция, Италия, Англия и Австрия. В България обаче нямали проблеми, тъй като самият цар Киро се хвалел, че познава „най-силния човек в БОП-а“ (от ГД „Борба с организираната престъпност“ – бел. ред.).

    На въпрос дали става дума за настоящия началник на ГДБОП Станимир Флоров, Папата не пожела да влиза в подробности с единственото уточнение, че имал предвид един от заместниците на началника на антимафиотите.“

    Из http://www.mediapool.bg/ако-мешерето-имаше-власт-щеше-да-осъди-рашков-на-смърт-news184385.html

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *