2024-04-26

1 thought on “10 цигански клана се издържат от престъпления – от джебчийство до продажба на органи

  1. Цитирам написано от една майка, била с детето си вчера на протеста в една от групите във Фейсбук! Помолих жената да се свърже с телевизия и да разкаже какво е видяла там! Дано го направи!

    Янка Ранделова „Аз съм точно един от родителите, които снощи подкрепиха децата си с лично участие на площада, по улиците до полицейския капан в тунела. И понеже вярвам само на очите си,а не на манипулациите на полицията и медиите, мога да ви кажа от първо лице – никой от участниците не е търсил физическа саморазправа, каква пролята кръв?!! Нямаше пияни и дрогирани хулигани, ултраси и психопати, а предимно млади хора с национални знамена,пеещи химна. През целия път по главната никой не е пострадал, нито витрините наоколо, нито някой от полицаите от кордоните по целия път. Полицията, предварително подготвена по сценарий, насочи шествието в тунела и го загради от всички страни с коли и 4 автобуса СПООР-аджии с щитове и палки, като цялото улично осветление беше предварително изключено. И тогава по радиостанциите на шефовете им се дадоха команди от някои,стоящи някъде, в някакви кабинети – ВСИЧКО ДА СЕ РАЗЧИСТИ /чух го с ушите си/! Ченгетата започнаха да млатят с палки когото докопат, да събарят на земята и ритат децата без никакъв повод. С бой избутваха по 5-6 деца в тъмните странични улички и ги набутваха в микробуси. Крещяха на момчетата,че имали оръжие и това че не намираха такова не отменя факта,че щом полицая казва,че имаш оръжие – значи имаш! Но бой имаше само за младежите,въпреки че те не смееха да дразнят ченгетата. Всички като нас – по-възрастни и наглед улегнали хора,те не закачаха. Даже се правеха,че не ни виждат когато не изпълнявахме нарежданията им. Ние открито ги предизвиквахме крещейки „Защо биете децата?“,“Как не ви е срам!“,“Цар Киро ли ви купи бензин за колите“,наричахме ги продажници и еничари…и нищо – не ни закачаха. Открито ги карахме да арестуват нас,за да видим как ще ни изкарат лумпени и хулигани. Нищо!! Нарежданията им бяха много точни – протеста трябва да бъде изкаран като проява на лумпенизирани футболни ултраси и хулигани,които са хвърляли камъни и полицията геройски е спасила мирното население от насилие. Не трябва да се създава впечатление,че това е протест на хора от всякакви възрасти срещу един от най-големите социални проблеми в държавата-циганите,генериращи 80% от престъпността в страната и тероризиращи българите от градове и села.Защото въпроса може да стане политически, а избори наближават….Края оставям на вас!

    Днес говорих с още едни възпитани, нормални хора, които са били с децата си на протеста, жандармерията съвсем целенасочето е почнала и пред тях да бие невинни деца, които са пеели химна и нито са хвърляли камъни, нито са чупели!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *