Home » Избрано

Татуировка с микрочип вместо лична карта

2011.08.16 Един коментар
Spread the love

Американски учени от университета в Илинойс създадоха експериментална версия на продукт, който един ден може да замени документите за самоличност. Така наречената подкожна татуировка се инжектира почти безболезнено и служи за медицински цели. Тя следи за сърдечния ритъм, пулса и други жизнени функции. В резултат, когато човек е в болница, няма нужда от множество тръбички и кабели, а само въпросната татуировка. Прогнозите са, че един ден въпросните микрочипове ще са много повече и могат да заместят документите за самоличност и дори кредитните карти.

Tatuirovka_s_mikrochip_vmesto_lichna_karta
Източник:  bTV

One Comment »

 • Nik said:

  ЗВЯРЪТ ОТВАРЯ ПАСТ, ЗА ДА ПОГЪЛНЕ НАСЕЛЕНИЯТА НА СВЕТА

  (Предречено преди 1911 години чрез апостол Йоан – най младия ученик на Иисуса Христа)

  “16. И той ще направи, щото на всички – малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби – да се даде белег на дясната им ръка или на челата им,

  17. та никой да не може нито да купува, нито да продава, освен оня, който има тоя белег, или името на звяра, или числото на името му.

  18. Тук е мъдростта. Който има ум, нека пресметне числото на звяра, понеже е число на човек, и числото му е шестотин шейсет и шест.”

  Библия. Нов Завет. Откровение на свети Йоана Богослова, Глава 13, стихове 16-18.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.