2024-04-24

2 thoughts on “Мария значи любов

  1. Драга госпожо,

    Първо ще си помоля да си напишете, като пишете коментари и първата буква от фамилията примерно, за да не се объркват читателите, поради еднаквостта на малките ни имена.

    Второ и по-важно – ако не знаете какво значи художествен текст, какво значи метафори на смисли и значения, включително и Библията няма да разберете, нищо, че тя не е художествен текст разбира се, а съвсем друг текст, Свето писание.

    Разбира се авторката Мария Донева се е изразила малко неточно с това, че Света Бородица възкръсва. Но тя не говори за възкресение Мариино, не това е контекстът в случая. Впрочем, тялото на Света Богородица също не остава на земята, както и това на Божия Син Иисус Христос, както също и на старозаветния пророк Илия. Те заедно с телата си се възнасят от този свят в другия, при ангелите на небето. И за разлика от Иисус Христос, Дева Мария и пророк Илия са били зачената и родени като всички останали хора. Но въпреки това, въпреки че те не са били богочовеци, те са се възнесли на небето заедно с темата си. Така пише в Светото писание, впрочем.

  2. Каква лъжа! Вие чели ли сте Библията? Мария е жена, човек, а вие я обожестявате!!Исус е този, който възкръсва на третия ден и казва тези думи!Затова и честваме Възкресение Христово, а не възкресение мариино!
    Внимавайте, когато пишете неистини, вие заблуждавате!А пише в Библията да не се отнеме и да не се притури дума към Писанието!Всеки носи отговорността си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *