2024-04-16

2 thoughts on “Доц. Минчо Христов: Шефът на БНБ Иван Искров взима над 60 000 лв. месечна заплата

  1. „Наистина не разбирам,защо въпреки това няма реални резултати.“

    Много е просто:

    Корумпирани западни плутократи са си плюли в устата с корумпирани нашенски плутократи – които вече почти четвърт век ни управляват – да не падне косъм от главите на тукашните мутри дотогава, докато влагат ограбеното българско национално богатство в техните, западните,банки.

    Само за периода 2000-2009 г. в офшорни банки са изнесени нелегално между 30 и 40 милиарда лева – средно по 3-4 милиарда годишно. Това са пари, ограбени от труда на българина; а не се знае – засега – колко още са употребени в България за строителството на молове, хипермаркети, хотели, ваканционни селища – във време, когато нацията се топи и геноцидът е наше ежедневие. Не се знае какъв е размерът на грабежа за предходния – 1989-1999 г. – период, както и за 2010-2013 г. Затова една четвърт от България се изнесе извън границите на Отечеството, а друга една четвърт скоропостижно се пресели на Оня свят.

    Така стигнахме до първите места по болести и смъртност в Европа и в света и до последните места на континента и в световен мащаб по заплащане на труда и доходи.

    Т.нар. демокрация е сведена до „свобода на говорене“, на която е противопоставена държавната и мутренската политика, икономика, финанси и институционалност – полиция, следствие, прокуратура, съд, медии, парламент, правителство.

    Ако искрено желаете да научите повече за истината за т.нар. Преход – който за плутократите е прИход – проучете сайта iankov.blogspot.com

  2. Изключително ми е приятно,когато прочета или чуя толкова точен,убедителен и морален коментар.Наистина не разбирам,защо въпреки това няма реални резултати.Понякога,когато слушам искрена и достойна позиция,се страхувам за здравето и живота на смелия човек,достигнал до изключително дълбоки и страшни истини,показващи реални престъпления в правен и морален аспект.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *