Home » Избрано

Вадят на светло масоните в тоги

2011.07.01 Няма коментари
Spread the love

Магистратите трябва да огласят своето участие в ловни дружинки, спортни клубове, благотворителни организации

Подготвя се пореден опит да се извадят на светло масоните в Темида, заявиха пред “Стандарт” топмагистрати. Формален повод за това ще бъдат препоръките на националната неправителствена организация “Мрежа за гражданско наблюдение на съда”.

Очаква се идеята да получи подкрепа от екипа на правосъдната министърка Маргарита Попова. “Членството на съдиите в организации и клубове, които могат да поставят по съмнение тяхната безпристрастност, да излезе на светло”, гласи една от препоръките в доклада на гражданската организация.

Според експертите магистратите трябва да огласят своето участие в ловни дружинки, спортни клубове, благотворителни организации като Ротари клуб, Лайънс клуб и тайни общества като масонски ложи и рицарски ордени. В тези клубове и сдружения се вземат много важни решения, които могат да повлияят на поведението на съдиите, смята редакторът на доклада Георги Милков.

Източник: Бесове.бг

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.