2024-03-28

4 thoughts on “ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ СЕРГЕЙ ИГНАТОВ

  1. И все пак, дали е възможно да се открият имената на членовете на Управителния съвет на Форум „България-Русия“ (както заради името на проф. С. Игнатов, така и извън него)във връзка с активната дейност на този Форум във времето(не само сега покрай среднощната акция „чистота“-ПСА). ВКЛ. и заради дейността ИМ преобладаващо инкогнито + адрес-сайт. Предварително благодаря!

  2. Благодаря за информацията, определено бяхте полезен!

  3. СДРУЖЕНИЕ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ-РУСИЯ
    е с адрес: София, бул. Евлоги Георгиев 169
    телефон: 02 9434664
    класификация: Организации и дружества с нестопанска цел
    ––––––––
    Основано:
    http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=1757&sectionid=3&id=00007
    –––––
    Щом…
    ….. Вчера министърът на образованието и науката Даниел Вълчев откри форум „България – Русия – посоки на взаимност“ в Русенския университет „Ангел Кънчев“. (цитат от 16.12.2008 г)….
    … то нищо не пречи доц. Сергей Игнатов (който стана професор откакто е министър) да е член на УС. 🙂

    През 2006 г. Любэ изнася в България два концерта: на 23 август на стадион „Калиакра“ в Каварна и на 24 октомври в зала 1 на НДК, София. Впоследствие групата идва още два пъти в България, за трети път се представя на митинг на БСП пред Александър Невски, а на 18.08.2009 г. Любе отново пеят в Каварна по покана на Форум „България – Русия“. Концертът е с вход свободен и е в подкрепа на българо-руските проекти: нефтопровода Бургас- Александропулис, АЕЦ Белене и Южен поток. През месец ноември същата година ЛЮБЭ изнасят два концерта в София в зала 1 на НДК. Организатор е Форум „България – Русия“, а изпълненията са посветени на 20 годишната на групата и са с надслов: „Кой каза, че живяхме лошо“. През юбилейната 2010 година, когато се навършиха 65 години от края на Втората световна война и Освобождението на Европа от фашизма, ЛЮБЭ обиколиха България с грандиозното Турне на Победата. По покана на Форум „България – Русия“ култувата руска група пя в София, Пловдив, Благоевград, Варна, Бургас и Велико Търново пред хиляди си български фенове от всички възрасти.
    През месец януари 2010 година, фронтмена на ЛЮБЭ и народен артист на Русия, Николай Расторгуев стана депутат в Руската Дума(Парламент), от групата на партията на Владимир Путин, „Единна Русия“. Николай Расторгуев е депутат от Ставрополския край и член на Комитета по култура на Държавната Дума.
    Сред известните личности почитатели на Любе е руският бивш президент, сега премиер на Руската Федерация, Владимир Путин.

    Така че ако товарищь Путин е бил наредил, несъмнено ще лъснат паметника до бляскаво сиво … Дано да вземе да нареди да оправят и други по-ценни паметници. И дано съм бил полезен, иначе ще трябва да питам и автора на материала.

  4. Здравейте! Един въпрос(молба)към редакцията. Представяйки подробно биографията на проф. Сергей Игнатов, бих ви помолила да уточните е ли вярно, или е грешка публикуваното преди време във в. СТандарт“, а именно: „Всъщност събитието, чието лого беше „Кой казва, че живяхме лошо?“, сложи рамо и на предизборната кампания на Йорданка Фандъкова за кмет на София. Министърът на образованието е член на Управителния съвет на Форум „България – Русия“, уточни Светлана Шаренкова, по чиято покана пристигнаха „Любе“. http://paper.standartnews.com/bg/article.php?article=301264

    Питането ми е във връзка с нашумялата акция „чистота“ по паметника на съветската армия в София на форум „България-Русия“ в тъмна доба(21 юни 2011), вкл. и защото лично на мен ми е трудно (невъзможно!)да открия адреса на сайта на форума, за да проверя сама информацията (или дезинформацията) относно името на проф. Игнатов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *