Home » Е-Списание

От частен град към частна държава?

2011.04.05 Един коментар
Spread the love

Помните ли това скандално и последно предаване на Коритаров в Нова?
.

.
2-ра част

.
3-та част

.
Последно предаване за Коритаров, защото бе обвинен от Златев и сменен от телевизията без да може да си продължи разследването.
Запомнете и тази жена Светла, която първа обяви в национален ТВ-ефир за частния град Правец, който всъщност се оказа, че не е само един.
А сега прочетете темата по-долу – Без да е оторизирана, НЕК задължи България да изгражда АЕЦ „Белене“ и кажете нямате ли чувство, че не само Правец, но и територията България е вече частна?
И не само частна, но и на руските слуги губерния?

———————

* Б.Р. Две фотографии от близкото минало (не  ги открихме до сега в интернет), получени на редакционния имейл след публикацията (името на автора, за съжаление, не бе отбелязано):

ministar_predsedadeli

Кликнете с мишката си върху снимката, за да я видите по-голяма.

One Comment »

  • Rayna Nedyalkova said:

    Васил Златев – бивш кмет в родното място на Тато (Правец) и баща на президента на \"ЛУКойл-България\" Валентин Златев. Построил си е огромен хотел на плажа на Обзор. Съвсем безнаказано. – това е цитат от Черен списък …http://bgblacklist.blogspot.com/2008/02/blog-post_899.html

    Всеки си отряза огромен пай от разграбването на баницата. Валентин Златев хапна Нефтохим заедно със Софиянски, Божков и сие…

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.