Home » Избрано

СВЕСТНИТЕ У НАС СЧИТАТ ЗА ЛУДИ…

2011.02.17 Няма коментари
Spread the love

Преди около 10 дни публикувахме материала от блога на правозащитника проф. Янко Янков под заглавие Хр. Ботев: „СВЕСТНИТЕ У НАС СЧИТАТ ЗА ЛУДИ…“. Сега поместваме неговото продължение. Ето какво пише в него.

——————————

Все пак не посмяха да стигнат до крайност – очевидно са се усетили, че преминаването на тази граница е опасно за самите тях.

Наистина, прав е Алберт Айнщайн, когато казва:

Две неща са безкрайни: Вселената и простотията. Докато първото се приема с известна условност, то второто е абсолютна истина…“

Дали ругателите на професора са прочели поне една страница от над 50-те солидни книги, написани от него, та поне малко да се позамислят: кои са лудите? Не са ли именно онези, които разполагат с всички властови средства да обявяват безнаказано за луд и да вкарват в лудницата всеки, който се осмелява да казва истината за миналото и настоящето на България?

O tempora, o mores!


Източник: http://iankov.blogspot.com


Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.