Home » Избрано

Как се става масон в БГ

2011.02.14 11 коментари
Spread the love

Масоните в България контролират ректорите на ВУЗ-те в страната, НАП и прокуратурата

.

Христо Стефанов, Afera.bg

Братя масони, твърдите, че движението ви е хуманитарно общество, насочено към взаимопомощ и личностно самоусъвършенстване. Това твърдите вие за профани като нас, но да ли е така в действителност? Поводът ме разтресе.

Бях поканен да членувам в движението на свободните зидари преди известно време. Нормален човек съм, като всеки средностатистически българин – човек с нормален бизнес и семейство. През цялото време си задавах въпроса: Защо аз?

Кой впечатлих и с какво, за да ми бъде оказана тази чест?

Този въпрос си задавах до момента на срещата с лица, на които бях препоръчан.

На уреченото място, в уреченото време, стиснах ръката на двама души – Ивайло Симеонов и Красимир Стоянов от ложа „Сила” в състава на ОВЛБ. Разговорът мина по схемата – те питат, аз отговарям. Отговарях чинно и дисциплинирано до момента, в който неусетно заговорихме за бизнес.

По-младият – Ивайло Симеонов ми обясни, че контролира ректорите на голяма част от ВУЗ-те в страната. Мислено се запитах: „Как ги контролира?”. Официално се представи като съветник на Ректора на Техническият университет – София и собственик на строителна фирма.

В процеса на разговора разбрах, че мога да бъда уреден със всякакъв тип обществена поръчка, в който и университет да посоча. Не знаех къде съм попаднал и къде се намирам…

Красимир Стоянов се оказа специалист в областта на програмирането, иначе се занимавал с развъждането на рядък вид дървесина. Мълчах и слушах…

От слушането разбрах, че Великият им майстор е идиот, който те скоро щели да махнат. Слушайки разбрах, че освен ректорите, контролират НАП и прокуратура. Мълчах, мълчах и през цялото време се питах къде е държавата.

Срещу мен седяха двама самозабравили се типове, способни да обърнат живота наопаки на всеки нормален човек (бе ми казано, че в тяхната ложа върви процес на очистване от недостойни, случайно попаднали държавни служители).

В края на разговора Симеонов ми даде своя визитка с думите: „Каквито и проблеми да имате с НАП, МВР или здравеопазване, обадете се и Ви каня в своя офис в БАН в ж.к. „Гео Милев”- София, в двора си построих малка къщичка”.

В двора на БАН – къщичка? Какви ли са заслугите на това момче към науката, така и не разбрах… Разделихме се с пожелания за здраве и съвместна работа. Тръгнах си отвратен и смазан. През целият път до дома си се питах: Това ли е нивото на българските зидари? Наистина бях смазан, но бях твърдо убеден ,че не желая да бъда наричан брат от тези хора. Може би бъркам като пиша това, но мисля, че постъпвам правилно.

Източник:  БЛИЦ

11 Comments »

 • Lazar Nikolov said:

  Пубрикуването на подобна гнусотия показва само, че авторът оплюва хора които много добре познава, били са много близки и по някаква страна и „благородническа“ причина не са могли да разделят едни пари.
  А сега за спомен от прекараното време заедно, ги плюе в сайтове, които публикуват всякакви съмнителни материали от анонимни автори, без да дават възможност на човек да се защити.
  Браво – достойно и мъжествено. В кой анонимен и безидеен сайт ще е следващата плювня?

 • Pesho said:

  Lazar: „без да дават възможност на човек да се защити.“

  Ами че защитете се – авторът е посочил имена. Спокойно може да бъде осъден от тях ако ги е наклеветил. При това са двама срещу един.

 • ТУ said:

  Съвсем склонен съм да вярвам на написаното, защото знам какви мизерии прави И. С. на студентите в ТУ. Това ли е идеята на масонското движение? Децата на дявола ли са неговите членове в България? Самият факт, че човек като Ивайло Симеонов членува там дава частичен отговор. Дано другата част от отговора да е, че има и от другия вид хора.

 • Ivan Milanov said:

  Здравейте,
  Прочетох публикацията и съм напълно съгласен с автора (приемам, че е написал истината.
  Искам само да информирам, че това не кореспондира по никакъв начин с масонските принципи и норми. Ако се докаже, че е истина, тези хора нямат място в масонството.
  С уважение,
  Иван Миланов

 • Ivan Milanov said:

  п.с.
  Исках само да добавя, че ако уважаемият автор се интересува как се става масон и на какви изисквания трябва да отговаря, да се обърне към мен – ще получи пълна информация по въпроса.

 • ТУ - 2 said:

  Ивайло Симеонов – много известно лице в ТУ. Не знам дали управляв ректора на института, но докато бях студент нашумя с това, че прецака бизнеса на 2-3 от СС (Студентски Съвет за тези, дето не са от университета). А тези дами и господа бяха една групичка с 200-300000 за година, ходеха на екскурзии, купуваха си … абе всички си ги знаехме. И си предаваха комнадването от гадже на гадже, от съквартирант на съквартирант. И винаги се хвалеха, че те избират ректора и затова им плащат така.

 • Georgi said:

  Здравейте,драги читетели.
  Искам само да Ви кажа,че написаното е само една част от всичката пумия която сипе това момче.И че такива особи нямат място в структурата на образуванието,именно защото единствената роля на това момче е да смуче средства по всякакви начини,а не и да допринася по какъвто и да е начин.Лично за мен дори трябва да е на подсъдимата скамейка.Точно заради акива хора като него …………………………..Вижте каквото и да се каже все ще е малко.Просто си задайте въпроса как с доходите на асистент или какъвто е там,това момче кара автомобил за 100 000лв.И живее в апартамент за 100 000 EUR и толкова ли.Не има и още но не съм аз човека пред който трябва да отговаря…………..

 • mais said:

  Тази простотия може да я напише само човек, който не си е направил труда ДАЖЕ да прочете 20-30 страници по въпроса.
  „…човек съм, като всеки средно статистически българин – човек с нормален бизнес и семейство. През цялото време си задавах въпроса – Защо аз?“
  Ами никой не разбра. От обърканите изречения, се разбира, че го канят, за да му „отворят пътя“ към сладки поръчки без конкурси (?) и му дават карт бланш да прави каквото си иска – получава страхотна защита: „…Каквито и проблеми да имате с НАП , МВР или здравеопазване, обадете се…“ И този средностатистически частник възмутено отказва! Защо? За да публикува тук!
  Глупости на търкалета! В тези общества никой никого не кани. Ако искаш – ти търсиш път към тях. Е, може да са поканили 2-3 милиардери 😉 Не повече. 😉

 • Mario said:

  „….ако уважаемият автор се интересува как се става масон и на какви изисквания трябва да отговаря, да се обърне към мен – ще получи пълна информация по въпроса.“

  Г-н Иван Миланов, аз не съм авторът и нямам нищо общо, но определено се интересувам от информацията която предлагате, има ли начин да се свържа с Вас и да ми обясните?

 • Борис Гюнелиев said:

  Първо искам да кажа здравейте на всички читатели и коментирали статията хора.
  Предварително се извинявам за неточния и непоследователен изказ.
  От всичко прочетено дотук ми се повръща!
  Познавам лично Ивайло Симеонов и смея да твърдя заставайки зад думите ми с името си, че всичко написано по горе е пълна измислица и лъжа.
  Как може изобщо и на кой му хрумна да напише такива неща за Ивайло. Ума не ми го побира.
  Като се замисля, в България е така – появи се един кадърен, способен, проспериращ умен млад човек, искащ да направи нещо добро най- вече за младите хора в България и хоп – мутра, измамник, не знам си какъв лош човек… По този повод се сещам за един виц, разказващ за българите напъхани в казан в ада. Един тръгне да излиза и всички го дърпат да се връща.
  Запознах се с Ивайло Симеонов съвсем случайно. Направи ми впечатление, че е сигурно единствения успял човек в България, който обръща внимание на хората и ако може гледа да помогне, НЕ С ЦЕЛ ЛИЧНИ ОБЛАГИ!!!
  Един от малкото хора, даващ шанс на младите.
  Напълно нормално навлизайки в политиката да се опитат да очернят името му.
  Болно ми е да чета тези лъжи, точно за този човек.
  Държа да кажа: не съм агитатор,партиен член, роднина, подчинен или какъвто и да е било на по-горе коментираните личности.

 • mag_ilian said:

  Боже, боже, Ивайло Симеонов и той направил партия. Който има идея какво направи тоя ла.нар като председател на студентски съвет ТУ-София знае що за б….к е това същество. Ето малко за „лидера“ на тази „партия“

  http://www.segabg.com/article.php?issueid=1548§ionid=5&id=00005

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.