Home » Избрано

4 шева на челото на премиера Борисов след футбол (снимки)

2011.02.13 Един коментар
Spread the love

Благодарение на фотографиите на Пиер ПЕТРОВ научихме, че г-н Бойко Борисов е пострадал тежко по време на футболно мачле.

Премиерът Бойко Борисов зашит

Премиерът Бойко Борисов зашит

Независимо от раната, която добре личи на първата снимка, премиерът на Република България посетил театралната постановка „Големанов“ в театър “Сълза и смях”. Той е бил придружен от вицепремиера и министър на финансите Симеон Дянков,  подалия оставка министър без портфейл Божидар Димитров и министъра на културата Вежди Рашидов (Снимка2).

Бойко Борисов в театъра

Бойко Борисов в театъра

Преди да влезе в залата Бойко Борисов подминал журналистите с думите: „Помолих ви да се махнете“. Вежди Рашидов обаче обяснил, че „Големанов“ е поредното представление, към което министър-председателят проявява интерес. Поканата към премиера е дошла в един случаен разговор, в който той е казал: „Дайте да го гледаме – не съм гледал „Големанов“.

Източник: http://www.24chasa.bg/

One Comment »

  • Collio said:

    Според източници, близки до Правителствена болници, травмата на главата на Борисов е толкова тежка, че премиерът започнал да ходи на театър.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.