2024-06-21

1 thought on “Питат ли ме дей страната…

 1. http://iankov.blogspot.com/2009/08/2.html

  „До г-н Бойко М. Борисов – Министър-Председател на България
  До г-н Цветан Г. Цветанов – Заместник Министър-Председател
  и Министър на вътрешните работи

  Искане за предоставяне
  на обществена и правосъдно-релевантна информация

  <b. . .

  Четвърто:

  Неотдавна по официален начин стана публично известно, че съдията Димитър Бонев Гочев е бил агент на комунистическата Държавна сигурност.

  Тъй като държавно-политическият режим, в полза на който посоченият агент е работел, официално и чрез Закон е обявен за престъпен; тъй като понастоящем съществуват всички необходими факти, доказателства, аргументи, съображения и основания в полза на тезата, че функционерите на престъпния комунистически режим са продължили и в момента продължават да действуват против Истината, Справедливостта, Правото, Демокрацията и Нормалното обществено функциониране; и тъй като в частност съществуват всички необходими условия и предпоставки да бъде считано, че постановявайки своето решение като съдия, агентът на ДС Димитър Бонев Гочев е действувал изцяло в престъпен интерес на „партията” БСП, в която именно както по време на постановяването на съдебното решение, така и днес, са заемали и заемат висши ръководни постове видни ръководители на престъпната комунистическа Държавна сигурност, чийто агент е бил и посоченият съдия, то ПОВЕЧЕ ОТ ОЧЕВИДНО Е, ЧЕ СЪДЕБНОТО РЕШЕНИЕ, КОЕТО Е БИЛО ПОСТАНОВЕНО ПОД ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО НА ПОСОЧЕНИЯ СЪДИЯ, ПОДЛЕЖИ НА ОТМЯНА.

  В този именно смисъл:

  Þт. нар. „политическа партия БСП” никога не е имала и в момента няма легитимен статус;

  Þпрез последните почти две десетилетия БСП напълно достойно е продължила стогодишните традиции на престъпната терористична организация БКП;

  Þцялото досегашно (включително и правителствено!!!) участие на БСП в политическия живот на България е нелегитимно, престъпно и терористично;

  Þучастието на БСП във всички, вкл. и в последните парламентарни избори, е нелегитимно, нелегитимно е и нейното присъствие в сега действуващото Народно събрание.

  Пето:

  Ноторно известно е, че още през юни и юли 2007 г. заместник-председателят на предишната Комисия по досиетата Евгени Димитров публично заяви, че лично е бил установил принадлежността към ДС на голямо множество съдии, имената на които сегашната Комисия просто е „скрила”.

  . . .

  Засега Мафията разсекрети агентурната принадлежност само на Председателя на съдебния състав, постановил посоченото престъпно Решение на Върховния съд. Но преди това, в съответствие със сключения договор със сатаната, Димитър Бонев Гочев беше пребогато възнаграден, като бе институционализиран за член на Европейския съд за защита на човешките права в Стразбург (със заплата и привилегии, на които биха завидели дори повечето президенти на републики!) и като член на българския Конституционен съд (с аналогични финансови облаги и привилегии).

  Разбира се, днес България щеше да е съвсем друга, ако на 9 март 1993 г. Димитър Гочев не беше препотвърдил договора си със сатаната.

  Николай Урумов също така не беше пренебрегнат – скоро след съдбоносното за България решение от 9 март 1993 г. той беше назначен за Председател на отделение във Върховния административен съд и днес все още е на върха на магистратския сатанинско-мафиотски слугинаж.

  Маргарита Златарева също така получи щастието да се радва на 30-сребърников член в кресло на Конституционния съд.

  Шесто:

  Ноторно известно е, че:

  Þименно по време на управляващия мандат на БСП Правителството (Министерският съвет) бе издигнало кандидатурата на Димитър Бонев Гочев за съдия в Международния наказателен съд в Хага;

  Þтова несъмнено е било свързано именно с неговата не само агентурна свързаност с ДС, но и с мафиотската му свързаност с БСП, в полза на която той е бил постановил посоченото съдебно решение.

  Във връзка с това на основание правната регламентация на достъпа до обществена информация предявавам пред сегашното Правителство искане да ми бъде предоставена лично на мен, и отделно на Съда и на Прокуратурата цялата налична в МС и МВР документацзия, свързана с името на съдията (лицето) Димитър Бонев Гочев.

  Седмо:

  На основание така посочените факти и изложените съображения предявявам пред Върховния Касационен съд настоящия Иск за отмяна на въпросното влязло в сила съдебно решение.

  Приложение: един брой копие за надлежно връчване на ответника.

  03 Август 2009 г. Янко Н. Янков

  Октомври 2009 г.

  Премиерът Бойко Борисов заяви в предаването „На четири очи“ на Нова телевизия, че е грешка, че Българската социалистическа партия не е забранена. Наглост е партията, която е правила атентати в църкви, която е избивала хора по лагерите – социалистическата партия, бившата комунистическа, да нарича партия ГЕРБ авторитарна, каза министър-председателят.

  БСП ни дърпа назад и ще дърпа държавата, докато я има. Грешка е, че една компартия, която е правила терористични актове и е убивала хора, която си признава, че цялата тази история е нейна, не е забранена и трябва да е ментор на обществото, каза Бойко Борисов.“ ( http://www.moreto.net/novini.php?n=62601 ).

  Въпроси с понижена трудност:

  1. Смятате ли, че „обещаването не е като даването“, т.е. бихте ли допуснали, че Премиерът Борисов и МВР Министърът Цветанов са предоставили на Съда и на ищеца дължимите от тях материали по горното дело?

  2. Бихте ли се надявали, че днешният български Съд ще има куража да поиска въпросните материали от Премиера и Заместника?

  3. Вярвате ли, че сегашните независими магистрати ще се опълчат на майката-Мафия и ще дадат ход на делото?

  [Припомнете си 21 юни 2010 г. – тогава проф.Янко Н. Янков-Вельовски беше нападнат при опит да бъде убит точно пред северния вход на Софийската Съдебна палата; спаси го Божието Провидение – отърва се само със счупено на 5 (пет) места дясно рамо].

  А БСП и нехае за Бойко Борисовите закани…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *