2024-04-23

1 thought on “Питат ли ме дей страната…

  1. http://iankov.blogspot.com/2009/08/2.html

    „До г-н Бойко М. Борисов – Министър-Председател на България
    До г-н Цветан Г. Цветанов – Заместник Министър-Председател
    и Министър на вътрешните работи

    Искане за предоставяне
    на обществена и правосъдно-релевантна информация

    <b. . .

    Четвърто:

    Неотдавна по официален начин стана публично известно, че съдията Димитър Бонев Гочев е бил агент на комунистическата Държавна сигурност.

    Тъй като държавно-политическият режим, в полза на който посоченият агент е работел, официално и чрез Закон е обявен за престъпен; тъй като понастоящем съществуват всички необходими факти, доказателства, аргументи, съображения и основания в полза на тезата, че функционерите на престъпния комунистически режим са продължили и в момента продължават да действуват против Истината, Справедливостта, Правото, Демокрацията и Нормалното обществено функциониране; и тъй като в частност съществуват всички необходими условия и предпоставки да бъде считано, че постановявайки своето решение като съдия, агентът на ДС Димитър Бонев Гочев е действувал изцяло в престъпен интерес на „партията” БСП, в която именно както по време на постановяването на съдебното решение, така и днес, са заемали и заемат висши ръководни постове видни ръководители на престъпната комунистическа Държавна сигурност, чийто агент е бил и посоченият съдия, то ПОВЕЧЕ ОТ ОЧЕВИДНО Е, ЧЕ СЪДЕБНОТО РЕШЕНИЕ, КОЕТО Е БИЛО ПОСТАНОВЕНО ПОД ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО НА ПОСОЧЕНИЯ СЪДИЯ, ПОДЛЕЖИ НА ОТМЯНА.

    В този именно смисъл:

    Þт. нар. „политическа партия БСП” никога не е имала и в момента няма легитимен статус;

    Þпрез последните почти две десетилетия БСП напълно достойно е продължила стогодишните традиции на престъпната терористична организация БКП;

    Þцялото досегашно (включително и правителствено!!!) участие на БСП в политическия живот на България е нелегитимно, престъпно и терористично;

    Þучастието на БСП във всички, вкл. и в последните парламентарни избори, е нелегитимно, нелегитимно е и нейното присъствие в сега действуващото Народно събрание.

    Пето:

    Ноторно известно е, че още през юни и юли 2007 г. заместник-председателят на предишната Комисия по досиетата Евгени Димитров публично заяви, че лично е бил установил принадлежността към ДС на голямо множество съдии, имената на които сегашната Комисия просто е „скрила”.

    . . .

    Засега Мафията разсекрети агентурната принадлежност само на Председателя на съдебния състав, постановил посоченото престъпно Решение на Върховния съд. Но преди това, в съответствие със сключения договор със сатаната, Димитър Бонев Гочев беше пребогато възнаграден, като бе институционализиран за член на Европейския съд за защита на човешките права в Стразбург (със заплата и привилегии, на които биха завидели дори повечето президенти на републики!) и като член на българския Конституционен съд (с аналогични финансови облаги и привилегии).

    Разбира се, днес България щеше да е съвсем друга, ако на 9 март 1993 г. Димитър Гочев не беше препотвърдил договора си със сатаната.

    Николай Урумов също така не беше пренебрегнат – скоро след съдбоносното за България решение от 9 март 1993 г. той беше назначен за Председател на отделение във Върховния административен съд и днес все още е на върха на магистратския сатанинско-мафиотски слугинаж.

    Маргарита Златарева също така получи щастието да се радва на 30-сребърников член в кресло на Конституционния съд.

    Шесто:

    Ноторно известно е, че:

    Þименно по време на управляващия мандат на БСП Правителството (Министерският съвет) бе издигнало кандидатурата на Димитър Бонев Гочев за съдия в Международния наказателен съд в Хага;

    Þтова несъмнено е било свързано именно с неговата не само агентурна свързаност с ДС, но и с мафиотската му свързаност с БСП, в полза на която той е бил постановил посоченото съдебно решение.

    Във връзка с това на основание правната регламентация на достъпа до обществена информация предявавам пред сегашното Правителство искане да ми бъде предоставена лично на мен, и отделно на Съда и на Прокуратурата цялата налична в МС и МВР документацзия, свързана с името на съдията (лицето) Димитър Бонев Гочев.

    Седмо:

    На основание така посочените факти и изложените съображения предявявам пред Върховния Касационен съд настоящия Иск за отмяна на въпросното влязло в сила съдебно решение.

    Приложение: един брой копие за надлежно връчване на ответника.

    03 Август 2009 г. Янко Н. Янков

    Октомври 2009 г.

    Премиерът Бойко Борисов заяви в предаването „На четири очи“ на Нова телевизия, че е грешка, че Българската социалистическа партия не е забранена. Наглост е партията, която е правила атентати в църкви, която е избивала хора по лагерите – социалистическата партия, бившата комунистическа, да нарича партия ГЕРБ авторитарна, каза министър-председателят.

    БСП ни дърпа назад и ще дърпа държавата, докато я има. Грешка е, че една компартия, която е правила терористични актове и е убивала хора, която си признава, че цялата тази история е нейна, не е забранена и трябва да е ментор на обществото, каза Бойко Борисов.“ ( http://www.moreto.net/novini.php?n=62601 ).

    Въпроси с понижена трудност:

    1. Смятате ли, че „обещаването не е като даването“, т.е. бихте ли допуснали, че Премиерът Борисов и МВР Министърът Цветанов са предоставили на Съда и на ищеца дължимите от тях материали по горното дело?

    2. Бихте ли се надявали, че днешният български Съд ще има куража да поиска въпросните материали от Премиера и Заместника?

    3. Вярвате ли, че сегашните независими магистрати ще се опълчат на майката-Мафия и ще дадат ход на делото?

    [Припомнете си 21 юни 2010 г. – тогава проф.Янко Н. Янков-Вельовски беше нападнат при опит да бъде убит точно пред северния вход на Софийската Съдебна палата; спаси го Божието Провидение – отърва се само със счупено на 5 (пет) места дясно рамо].

    А БСП и нехае за Бойко Борисовите закани…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *