Home » Избрано

Избрани цитати след изборите за кмет на София

2009.11.16 Няма коментари
Spread the love

Избраният кмет на София Йорданка Фандъкова към премиера Бойко Борисов на пресконференцията в НДК:
“Надявам се и настоявам вие да ми помагате като премиер”.

Десислава Маркова, БНТ:
Госпожо Фандъкова, колко често ще позволявате на господин Борисов да ви звъни по телефона и да дърпа конците, както ви обвиниха по време на кампанията и господин Борисов, вие колко често ще го правите и за какво, в духа на шега, примерно?

Йорданка Фандъкова:
По въпроса колко често ще ми се обажда господин Борисов, той ще отговори. Аз лично имам намерение да вдигам телефона всеки път.

Премиерът Бойко Борисов:
Аз вярвам в инстинкта на българския народ за самосъхранение. Излезнаха точно толкова, колкото трябваше, за да победим БСП, каза още премиерът Борисов. “Нямат договорката с нас за зам. кмет. Новия кмет на София ще си преценява екипа”. Това каза той по повод заявката на десните за получаване на заместник-кметско място в екипа на Йорданка Фандъкова. Тази подкрепа /на десните, бел.ред./, беше за да изолираме БСП и ДПС в резултатите под чертата, каза още той и добави: Нямам време да се усмихна.

Източник: Вести.бг

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.