Home » Избрано

БЪЛГАРСКА ФИРМА НА ИЗЛОЖЕНИЕ В ЧИКАГО

2009.11.16 Няма коментари
Spread the love

На 16 и 17 ноември в Конгресен център “Розмант”,  Чикаго се провежда изложение на Асоциацията на производителите на изделия със запазена и чужда марка (PLМА).Тази организация обединява повече от 3200 компании от цял свят и всяка година организира 3 големи изложения в Амстердам, Чикаго и Дубай. В изложенията участвуват производители на хранителни и нехранителни продукти,или т.н. бързооборотни стоки.

Член на тази Асоциация е и българското Акционерно дружество “Батерия”, собственик на бившата фабрика за батерии в гр.Никопол. В момента Фирмата включва в своите над 100-те артикула не само  различни видове батерий, които произвежда , но и много изделия на битовата химия и функционалната козметика,като почистващи препарати,ароматизатири, препарати за премахване на петна от тъкани и т.н.
На изложението, което се открива в понеделник (16 ноември)   върху 2000 щанда разположени в 5-те зали на Конгресен центьр  Розмант,Чикаго производители от 35 държави представят своите стоки на търговците и очакват  договаряния с тях. Един от тези щандове представя и продукцията на българската фирма “Батерия”АД.Само за последните три години фирмата има 30 подобни участия в специализирани изложения и панаири по света,което й дава възможност да намери нови потребители и разшири своите  пазари в 14 държави на 3 континента, и да увеличи значително своят оборот.С участието си на изложението в Чикаго, собствениците на фирмата се надяват да намерят нови партньори и клиенти.

Ако има интерес от страна на вносителите на български стоки в  САЩ към продукцията на  “Батерия” АД те биха могли да посетят изложението на 16 и 17 ноември за да се запознаят с предлаганите стоки.

Aвтор: Елена Цанева

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.