2024-04-24

4 thoughts on “Писмо от Америка до Ахмед Доган

  1. Ахмед Доган е един Дръндарски циг@нин. Не му вярвам. Не е нещо, повече от мен. Имам интелект, много над неговия. Той сам си призна през1994 год. , че е перял гащичките на жена си. После се разведе с нея. Искаше да го съжалят, хората от електората. Той е гръбначно и бозайник с много лица, чудовище . Опитва се да манипулира съзнанието на хората, чрез речи и пропагандни клишета. Един негов ученик е Танер Али, бивш народен представител, сега клиент на борсата по труда, вероятно в град Търговище. Мен не можаха да манипулират, явно кроят отмъщение, но злобата в сърцата им към инакомислещите ще ги убие. Амин.

  2. Иван се изказва неподготвен. Неподготвен относно българската граматика, неподготвен и относно сайта. Поредно доказателство на народната поговворка: „Всяка жаба – да си знае гьола!“

  3. Този сайт се прави на доброволни начала и въпреки всички трудности, произлизащи от това. Може да не сте съгласен с позицията на автора, но това не ви дава право да отправяте такива нелепи обвинения към сайта, публикувал текста му.

  4. Тази статия по всичко си личи ,че е поръчката, както от страна на автора така и от страна на сайта който я представя! Автора на статията има всички предпоставки да,се чувства излъган и употребен знаейки от какъв род произлиза ! Този сайт ,за пореден път доказа, че има за цел само и единствено продуктово позициониране !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *