Home » Авторски страници

Кампания за издаване на седми литературен сборник

2021.09.13 Няма коментари
Spread the love

.

Уважаеми читатели и приятели,

Както мнозина от Вас знаят, през последните години бяха издадени шест сборника с творби на български автори от различни страни, публикувани в литературната рубрика на EuroChicago – “Черга пъстроцветна” (2016), “Часовниковата кула” (2017), “Читател до поискване” (2018), “Хоро над Тирол” (2019), “Възвръщенци” (2020) и “Нистинари” (2021).

Кампанията за набирането на средства за издаване на седми литературен сборник от тази поредица, който да излезе през следващата, 2022 г., започва този път по-рано. Който от Вас има желание и възможност, може да помогне за издаването на бъдещата седма книга.

И този път разчитаме на всички, които обичат литературата и родния език, да се включат в общото и безкористно дело. Защото тези, които са участвали в издаването на предишните сборници, знаят – книгите ни са напълно безплатни и те, освен че могат да се намерят без пари в “Български книжици”, могат да бъдат изтеглени и онлайн от всяка точка на света, от безплатната книжарница към сайта Eurochicago.com.

Припомняме Ви, че на кориците на сборниците са изписани имената на хората, които даряват средства за общото дело, а всеки, дарил дори и един лев, ще бъде отбелязан на страниците на Еврочикаго и ще получи информация за представянето на бъдещата книга. През годините, освен в София, сборниците са били представяни и в други градове в страната и по света – Чикаго, Велико Търново, Прага, Пловдив, Скопие, Кишинев, Пазарджик, Бяла. А екземпляри от тях се съхраняват не само в българските библиотеки, но и във Вашингтон, в Конгресната библиотека.

Инициативата, освен с безплатното разпространение на книгите, е уникална с това, че обединява автори, читатели и спомоществуватели, живеещи в различни страни, около едно народополезно дело, за развитието на българската литература и култура.

Възможните начини на спонсорство са следните:

.

1. През системата за онлайн разплащане ПейПал (PayPal), с банкова карта или с кредитна карта:

Чрез защитената страница на PayPal може да направите дарение с кредитна или дебитна банкова карта, или чрез Вашия личен PayPal акаунт, като изпратите пари на имейл: [email protected] . Средствата ще постъпят в ПейПал сметката на идейния вдъхновител на сборниците и основен спомоществувател за издаването на първата, втората, третата и шестата книги, д-р Виктор Хинов.

.

За да изпратите пари през ПейПал, може да използвате някои от посочените по-долу начини:

а) чрез линка:

https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=KPBNPB8JQW3VG&fbclid=IwAR07C9pADbteDES6lEaWarOXrKTNzFviONyVAstpYNPp__42cX4-G5PAFg8

 

б) чрез бутона: 

в) чрез QR code

 

И накрая Ви напомняме, че може да откриете и изтеглите издадените шест книги от поредицата, в pdf формат, от нашата безплатна онлайн книжарница с адрес:

http://books.eurochicago.com/thank-you/

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.