Home » Авторски страници

Малко промени по РНК-веригата, тук-таме сменен нуклеотид…

2021.04.13 Няма коментари
Spread the love

Атомни бомби, крилати ракети, самолетоносачи… Всичко това вече е бошлаф работа. Много по-евтино е да имаш вирус!

Нарича се рекомбинантен, или по народному – боен вирус.

Да се сдобиеш с подобен вирус е хлапашка работа, ама какъв авторитет ти дава. Малко промени по РНК-веригата, тук-таме сменен нуклеотид, тунинг по белтъците. По-напористите могат да добавят и цели парчета от други вируси. А бе, просто е като реденето на пъзел.

Да избием старците – никакъв проблем. Без това само лочат здравните и пенсионните фондове. Индивид, приключил с репродуктивната си функция, е без значение за еволюцията.
Да избием болните… Ама, разбира се, колко му е? Или пък – бедните. Без това за нищо не служат. Да сте видели бедняк да пазарува в маркет?

Всъщност, можем и глупавите, умните, брюнетите, блондините, тези с дръпнати очи и, разбира се, притежателите на клепнали уши. Толкова е лесно! Необходимо е само да се намери точната последователност във веригата на рекомбинантния боен вирус, за да атакувате индивиди с определен генотип.

Разбирате ли ме, за какво говоря?

Ся, слушайте ме хубаво!

Аз казвах ли Ви, че човечеството е обречено? Дали днес или утре, значението какво е?

Самозабравилите се изчадия, подучени от самия Шейтан, посегнаха на Светая Светих – сътворението на живота. Отвориха капака на свещения Кивот, съдържащ каменните скрижали с Десетте Божи заповеди, и яхнаха жезъла на Аарон.

И вече нищо не може да ги спре. Кажете сбогом на света, който познавахте.

„Земята е твоя, Сатана!“

 

Д-р Хасан Ефраимов

—————————————————————————————

Бел. ред.: Освен лекар, авторът е и писател, автор на един роман и няколко сборника с разкази, в които мотивът за Шейтана, Сатана, злото, опитващо се да овладее света, се среща неведнъж.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.