Home » Авторски страници

Честит 8-ми март

2021.03.08 Няма коментари
Spread the love

Честит празник на всички майки, любими, съпруги, сестри, дъщери, на всички жени и момичета, които празнуват днес!

Честит 8-ми март на всички, които виждат в този ден един символ, свързан с тази половинка от човечеството, който ражда, отглежда и пази живота. И която половинка също се нуждае от това да бъде пазена, обгрижвана и почитана.

Честит Международен ден на жената на всички жени, които отдавна са отвоювали своето равноправие като хора и граждани, както и на жените, които за съжаление живеят в общества и страни, където продължават да са в подчинено положение.

Пожелаваме на всички жени и момичета, които вярват в своя пол, много здраве, щастие и любов, и да не забравят, че равноправието не значи да се отказват от нежната си страна, нито значи да се опитват да бъдат мъже. Пожелаваме също на техните съпрузи, приятели, колеги и пр. да не се отказват от кавалерството и мъжествеността си.

Пожелаваме и на всички хора, които вярват в силата на взаимодействието между мъжкото и женското начало, да не се отказват да събират двете половинки в едно.

И накрая, пожелаваме на всички наши сънароднички, където и да са по света, да бъдат обичани, уважавани, почитани и разбирани, не само днес разбира се, а през всички дни на годината.

Снимка: Vivus.bg

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.