Home » Авторски страници, политика

Сенатор Джош Хоули заяви, че ще оспори резултатите от президентските избори

2020.12.31 Няма коментари
Spread the love

.

Сенаторът републиканец от Мисури Джош Хоули (Josh Hawley) заяви, че ще възрази, когато Конгресът преброи гласовете на Избирателната комисия на 6 януари, принуждавайки законодателите, както в Камарата, така и в Сената, да гласуват дали да приемат резултатите за Джо Байдън – информира CNN.

Източник: CNN

Хоули смята, заедно с няколко републиканци от Камарата на представителите, публично и официално да оспори резултатите от президентските избори в САЩ.

“Това значи, че на 6 януари 2021 г., в двете Камари на Конгреса на САЩ, започват прения за законността на изборите! Не мисля, че Байдън ще бъде отхвърлен, защото шефът на десницата в Сената, Мич Маконъл, вече призова десните сенатори да гласуват за Байдън. НО, това в последния век е третият такъв прецедент – през 1969 г. левицата се противопостави на Никсън, през 2005 г. левицата се противопостави на Буш – младши. Това значи, че сега има КРИЗА, заради колосалните измами, с които Байдън беше “избран”.” – пише по този повод Огнян Даскарев във Фейсбук.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.