Home » Авторски страници

Тези българи протестират заедно с нас…

2020.08.03 Няма коментари
Spread the love

12 държави, 25 града в чужбина, хиляди българи зад граница, прогонени от алчността, от корупцията, от беззаконието, от безпаричието, от безхаберието, от липсата на държавническо мислене на политиците в родината ни.


🎯Тези българи протестират заедно с нас, защото искат да се приберат в родината си, а не да скитат немили-недраги за късче хляб, за да издържат родителите и децата си в България, защото тук алчни мафиоти, облечени във власт, са обрекли хората на глад и мизерия, на кражби и гаври. Така наречени политици тук открадват и изяждат и европейските средства, за да си купуват къщи в Барселона, коли, самолети, яхти. Държат си кюлчета и пачки по чекмеджетата, а майките и бащите ни умират от глад със символичната пенсия.

👉И понеже знам, че имам „фенове” сред управляващите… Обръщам се към тях:

😠 ХОДЕТЕ СИ, НЕУВАЖАЕМИ ПОЛИТИЦИ, СЕГА, ВЕДНАГА. СПРЕТЕ ДА ЛАНСИРАТЕ МАНТРАТА, ЧЕ СЛЕД ВАС ЩЕ НАСТЪПИ ПОТОП!

Тези българи, които виждате на снимките, веднага могат да се върнат и да заемат местата ви достойно, защото знаят по няколко езика (за разлика от вас, вие и български не говорите добре), завършили са престижни университети, видели са как може и трябва да изглежда средата около нас, работят престижна работа, натрупали са опит в международни компании и чужди институции. Могат да управляват рационално европейските средства, уважават хората, знаят какво е да имаш и да нямаш, НЕ СА БИЛИ ЧАСТ ОТ ПОРОЧНАТА СИСТЕМА ЗА ОГРАБВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ. Ще започнат на чисто!

 

Десислава Иванчева

Снимки: Фейсбук

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.