Home » Авторски страници

Анкети на ДАБЧ за БГ организации и сънародници зад граница

2020.06.25 Няма коментари
Spread the love

.

Държавната агенция за българите в чужбина организира анкети за граждани на други държави с български произход и за български организации, сдружения, културно-информационни центрове на българските общности в чужбина. Анкетите са в рамките на проект „Засилване на гражданското участие в изпълнение на политиката за българите в чужбина“, съвместно с Европейски социален фонд към ЕС и оперативна програма „Добро управление”.

––––––––––––––––––––––––

Настоящата анкета има изцяло аналитични цели и резултатите от нея ще бъдат използвани за научни анализи. Пожелалите да попълнят анкетната карта не са длъжни да отговарят на всички въпроси, но организаторите на анкетата ще са благодарни, ако го направят.

Анкетната карта може да се изтегли оттукАnketna kartа organisations 2020

––––––––––-

Анкетата е анонимна и се спазват принципите на конфенденциалност. Настоящата анкета се има изцяло аналитични цели и резултатите от нея ще бъдат използвани за научни анализи. Пожелалите да попълнят анкетната карта не са длъжни да отговарят на всички въпроси. Организаторите на анкетата ще са благодарни, ако го направят.

Анкетната карта може да се изтегли оттукAnketna karta grajdani 2020

––––––––––––––––––––––-

Попълнените анкетни карти могат да се изпращат на Лили Спасова, главен експерт в дирекция „Български общности и информационни дейности” на ДАБЧ, имейл: [email protected] .

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.