Home » българи зад граница, Избрано

Великденски фестивал – Босилеград. Гласуване в конкурса “Заедно ще се справим”

2020.04.22 Няма коментари
Spread the love

Гласуването във фотоконкурса
„Заедно ще се справим” започна!

Александър Димитров, ГЛАС ПРЕС

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Пожелаваме на всички доброжелателни хора у нас и по света светли Великденски празници!

Години назад по време на Великден, Босилеград се превръщаше в Балкански център на детската радост. Трудно ни беше да си представим какво наистина означава Великденският фестивал и тази невероятна традиция, изграждана с много любов и постоянство за Босилеград, днес ясно си даваме сметка за празнотата и разочарованието от стеклите се обстоятелства. Тази година посрещаме Възкресение Христово в една по-различна обстановка, когато мнозина няма да могат да споделят радостта от Великден със скъпи за тях хора, няма да посрещнем дългогодишните и новите приятели на Великденския фестивал в Босилеград. Но разделени физически, осъзнаваме и колко много неща ни обединяват.

Нека в тези празнични дни да бъдем единни чрез фотоконкурса „Заедно ще се справим”. Получихме общо 296 снимки, от които за най-хубаво Великденско яйце (126 снимки), за най-оригинално Великденско яйце (119 снимки), за най-весела фестивална снимка (24 снимки) и в категория “Останете си вкъщи” (27 снимки).

От днес (б.р.: 19 април) до 24-ти април, уважаеми приятели, чрез сайта ни www.festival-bosilegrad.info, ще имате възможност, благодарение и на Вашия вот, да дадете принос за избирането на най-добрите снимки в различните ни конкурси. Ще публикуваме всички получени снимки, за които ще може да гласувате. По регламент, благодарение на Вашите гласове и на оценката на компетентното жури, на 24-ти април ще обявим финалистите (най-добрите 16 снимки в категориите „Най-хубаво Великденско яйце” и „Най-оригинално Великденско яйце”, както и най-добрите 8 снимки в категориите „Най-весела фестивална снимка” и „Останете си вкъщи”). След това ще има допълнителна възможност, в рамките на още четири дни, да гласувате за своите фаворити. Окончателните резултати от конкурса ще бъдат готови на 29-ти април, когато и официално ще бъдат обявени победителите в отделните категории.

Използваме момента да се заблагодарим на всички, които изпратиха снимки, и по този начин изказаха своята любов и подкрепа.

Организационен екип на Великденския фестивал

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.