Home » Авторски страници

Хардуер, софтуер и е-магазин за малкия бизнес в България

2020.04.05 Няма коментари
Spread the love

Пакет от хардуер и софтуер за малкия бизнес. Мерките включват и безплатен ваучер за изработка на е-магазин

Електронни магазини за компютри и софтуер предлагат по-гъвкави мерки от правителствените, спрямо малкия бизнес в страната. Свидетели сме на вълна от съпричастност не само към лекари, медицински работници, а и към всички бизнеси, които са в затруднение от началото на кризата.

Сред мерките към бизнеса, които идентифицирахме, са: 24 месеца гаранция за обновени компютри и лаптопи, безплатни лицензи за Windows, безплатна доставка, изгодни цени и дори ваучер за изработка на електронен магазин или сайт.

Предложенията важат само за фирми и са особено актуални за бизнеси, които до момента са продавали единствено офлайн, без никакви онлайн активности.

Безспорно е, че след настоящата криза вече нищо няма да е същото. От училища, през университети, дори държавната администрация ударно се дигитализира. Наложително е всеки бизнес, който досега е разчитал на своето традиционно физическо присъствие, да се появи и в интернет – мястото, откъдето вече пазаруват всички.

Точно за такива фирми Kozelat.com дава безплатни ваучери за изработка на електронни магазини и сайтове. Процесът приключва за по-малко от седмица и стоките и услугите, които предлага компанията, влизат в домовете на всеки, без необходимост да се идва на място във физически офис или магазин.

Ваучерите ще се предоставят на фирми, които поради пандемията са с намален капацитет на работа, затворени или пред затваряне. Основно това са: фирми, които имат нужда от корпоративен уеб сайт; производствени фирми, които имат нужда от електронен магазин; физически магазини, които са затворени в момента.

Онлайн магазините и сайтовете ще се изработват от екип на Kozelat, който включва програмисти, дизайнери и дигитални специалисти. В условията на пандемия, компанията работи с идеята „Да обърнем кризата във възможности за развитие”.

Освен бързо изграждане на електронен магазин, онлайн търговецът предоставя и безпрецедентната за времена на криза 24 месеца гаранция за покупка на хардуер, с безплатни лицензи за Windows и безплатна доставка.

Да се надяваме, че по степен на адекватност държавата ни ще достигне частния бизнес, който реагира гъвкаво на променящите се условия, предлагайки най-дефицитната стока днес след маските и спирта – сигурност.

Линк към мерките: https://kozelat.com/merki-malak-biznes-covid19

 

Kozelat.com

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.