Home » Авторски страници

Свободен достъп до платформата “Уча.се”

2020.03.17 Няма коментари
Spread the love

От 16 до 29 март т.г. включително, “Уча.се” ще е със свободен достъп за всички потребители.

За да се възползвате от цялото съдържание на сайта неограничено в този период, е необходимо да се регистрирате (ако нямате профил) и влезете в своя профил в “Уча.се”. Всички от Вас, които вече имат абонамент за сайта, ще получат допълнителни дни абонамент.

Работихме неуморно, за да осигурим достъп до единствената платформа с пълен набор от материали по цялата учебна програма, от 4. подготвителна група до 12. клас. Искрено вярваме, че “Уча.се” ще помогне на всички учители, ученици и родители, изправени пред неимоверни предизвикателства, в наваксването на изпуснат материал и предотвратяването на допълнителни пропуски.

Моля, споделете тази официална информация с Вашите колеги, Вашите ученици и техните родители. Следете Фейсбук страницата на “Уча.се” и очаквайте още новини, идеи и насоки как да използвате “Уча.се” най-пълноценно по време на извънредното положение.

Нека ученето бъде забавно и достъпно дори в тежки времена. Пазете себе си и близките си и бъдете здрави! Успех и благодарим на всички за подкрепата и доверието!

 

Екипът на “Уча.се”

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.