Home » Авторски страници

Сигнал-жалба на Сдружение “Солидарност” до български и европейски институции

2020.03.17 Няма коментари
Spread the love

Сдружение на потърпевшите от частните съдебни изпълнители и съдебната система “Солидарност” уведоми редица български медии, че на 16 март т.г. е сезирало “всички български и европейски институции, натоварени със съблюдаването на правовия ред в България”. Сдружението е изпратило до институциите Сигнал /жалба / петиция, във връзка с “лошото прилагане или изобщо неприлагане на Правото на Европейския съюз от страна на публичните власти и българските съдилища, нарушаването на правото на справедлив съдебен процес по Заповедното и Изпълнителното производство по Гражданския процесуален кодекс, както и нарушени конституционни права на гражданите”.

Прессъобщението на “Солидарност” до медиите може да се види по-долу.


Следват повечето страници от Сигнала до български и европейски институции, което от Сдружение “Солидарност” предоставиха и на медиите. Поради големия му обем, не публикуваме всички страници. Цялото съдържание на Сигнала може да се види тук – СИГНAЛ-ЖАЛБА-ПЕТИЦИЯ.

————————————————————

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Писмо от Софийски районен съд от април 2018 г., във връзка със заявление, подадено от Ивайло Илиев по Закона за достъп до обществена информация, относно т.нар. “Тъмна стая” в СГС. Факсимиле от това писмо бе изпратено също до медиите от Сдружение “Солидарност”.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.