Home » Авторски страници, българи зад граница

Книга за учителя. Помагало по история за БГ училищата в чужбина

2020.03.25 Няма коментари
Spread the love

.

Д-р Валентина Александрова-Кирова

„КНИГА ЗА УЧИТЕЛЯ. История и цивилизации. 5. – 7. клас“

Учебно помагало за подпомагане на обучението, организирано в чужбина

Методика за обучението по история в българските съботно-неделни училища. Автор – д-р Валентина Александрова, преподавател по история в БУ „Иван Станчов” към Посолството на България в Лондон и училищен ръководител на БУ „Слово” в Оксфорд, Великобритания: https://www.prosveta.bg/uploads/files/KU_UChuzhbina/KU_Istoria_5-7kl-chuzhbina.pdf

Изключително полезно четиво, което на последната конференция на Асоциацията на българските училища в чужбина в Белфаст тази година беше отново представено и предизвика за пореден път голям интерес.

Много колеги от български училища зад граница пожелаха да имат копие от него и затова е чудесно, че издателство „Просвета” са качили на сайта си линк към неговото съдържание като „Книга за учителя“, учебното помагало по история за 5-7 клас, за да може да се ползва от всички желаещи.

Благодарим на издателство „Просвета” и на д-р Александрова за тази възможност, която със сигурност ще е от полза за мнозина.

 

Снежина Мечева,

говорител на АБУЧ

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.