Home » Авторски страници

Кино по време на карантина в Neterra.TV

2020.03.24 Няма коментари
Spread the love

Първата платформа за разпространение на българско кино в чужбина пуска хитови заглавия за българите зад граница

Neterra.TV пуска най-новите български филми в своята онлайн платформа, в отговор на мерките за социална изолация и масовото затваряне на киносалоните по цял свят, заради вируса COVID-19.

Българите зад граница, които са решили да останат у дома, ще имат възможност да се насладят на редица заглавия от кинокаталога у нас. Първото е „Диви и Щастливи“ – романтична екшън-комедия, дело на режисьора Мартин Макариев, с участието на актьори като Александър Сано, Яна Маринова, Луиза Григорова, Калин Врачански, Асен Блатечки.

„Диви и щастливи“ е български филм за смелата жена със свободен дух, която сама определя своята съдба.

Боряна (Яна Маринова) и Мила (Луиза Григорова-Макариев) са две типични жени с обикновени професии и пречупени мечти. Нелепа ситуация ги принуждава да се справят със собствените си страхове, като се втурнат презглава в лудо приключение и борба с предизвикателствата на живота. Бягайки от закона, двете успяват да преоткрият себе си и да повярват във възможностите си. С лек  и свеж тон филмът засяга темите за приятелството и любовта, за предаността, за правото на избор и за това, че всеки заслужава щастие.

Премиерата на филма за България бе на 29 ноември 2019 г. От 20 март той е наличен онлайн за закупуване и наем в Neterra.TV, секция “Екстри”. Там ще откриете още интересно съдържание – филми на Ники Илиев, филма „Възвишение“, документалната история на Христо Стоичков „Истината за легендата“, както и аудио приказки за деца. За фитнес почитателите има упражнения, приложими в домашна атмосфера, както и много рецепти за балансирано хранене.

За Neterra.TV

Neterra.TV е онлайн платформа с телевизия за българи в чужбина. Тя предоставя на нашите сънародници в чужбина достъп до най-гледаните български телевизионни канали, филми, предавания и музикални клипове във високо качество за целия свят. Отделно от това Neterra.TV разполага с обособена секция, в която всички киномани могат да наемат или да закупят за гледане най-новите и качествени български филми.

 

Радка Петкова,

Neterra.TV

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.