Home » Авторски страници, българи зад граница

„България родна и свята“ – мартенски празници в Лос Анжелис

2020.01.21 Няма коментари
Spread the love

Българското генерално консулство и Българското училище „Св. св. Кирил и Методий“ в Лос Анжелис организират тържествено честване на Националния празник на България 3-ти март. Честването под надслов „България родна и свята“ ще се проведе на 1-ви март 2020 г., неделя, от 12.30 до 18 часа местно време, в Българско училище Св. св. Кирил и Методий“ в LA (Veterans Complex, 4117 Overland Ave, Culver City, California 90230).

Българско училище „Св. св. Кирил и Методий“ с BACEF и
Генералното консулство на Р. България в Лос Анджелис

имат удоволствието да Ви поканят на тържествено честване на

Националния празник на България – 3 март и
мартенски празници в Лос Анджелис

„БЪЛГАРИЯ РОДНА И СВЯТА“

Скъпи сънародници и приятели от Лос Анджелис и Южна Калифорния,

С много желание и вълнение Ви каним да отбележим заедно националния празник Трети март – символ на българската духовност и свобода, и да посрещнем по традиция Баба Марта на 1-ви март, неделя.

Обединени от българските ни корени и силата на родните традиции, нека се съберем и повеселим заедно за поредна година цялата българската общност в Лос Анджелис и околности.

Очаквайте в богатата литературна и фолклорно-музикална програма един пъстър калейдоскоп от багри, звуци и ритми, песни и танци, мартенски базар и традиционна българска храна.

Запазете датата в календара си и не забравяйте да поканите близки и приятели, за да се повеселим и превърнем заедно 1-ви март в Ден на България.

Събитието във Фейсбук – ТУК

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.