Home » Авторски страници, българи зад граница

Представяне в Лос Анжелис на „Ана от острова“

2020.01.28 Няма коментари
Spread the love

На 1 февруари т. г., събота, от 15:00 ч. до 18:00 ч. местно време, в KUKER/HitterPetter Space в Лос Анжелис, ще се състои среща с Юлия Дивизиева, която ще представи новия си роман „АНА ОТ ОСТРОВА“. Събитието се организира от HitterPetter Production House L.A.

За авторката:

ЮЛИЯ ДИВИЗИЕВА живее и работи в София. Завършила е Библиография и Кинопедагогика. Председател е на фондация „Дарба“. Работи като редактор и рецензент. Пише поезия и проза. Автор е на книгите: „Кукувича прежда” – разкази (2015); „Полутон, полусянка” – поезия (2016); „Двайсет и пети кадър” (2017) – повести и разкази, “И малките неща” – поезия (2018); “Ана от острова” – роман (2019), издадени от издателство „Факел”. Публикувала е в различни електронни и печатни издания, има участие в сборници и алманаси. Член е на СБП и на Лигата на българските писатели в САЩ и по света.

Юлия Дивизиева

За книгата:

РУМЕН ЛЕОНИДОВ – поет и издател:

„Този, колкото любовен, толкова и екзотичен роман, е най-цялостната книга на Юлия Дивизиева. В него тя много успешно доразвива романтичната линия, характерна за най-добрите ѝ разкази и стихове. Сюжетът ни отвежда на остров в съседна Гърция, връща ни за малко в Несебър, но читателите ги очаква продължително и пъстро пътешествие из лабиринтите на женската душевност.“

„Заповядайте тази събота на среща-коктейл с писателката Юлия Дивизиева, която ще ни представи новия си роман “Ана от Острова”. Срещата ще се проведе в щаба на Кукер Тим и “ХитърПетър” Продъкшън Хоус. Ще има Q&A, жива музика и приятна атмосфера. Не пропускайте!!!“ – пишат организаторите.

Събитието във Фейсбук – ТУК

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.