Home » Авторски страници, Е-Списание

Обръщение към русофилите в България

2019.09.18 2 коментара
Spread the love

България е известна с многовековните си връзки с Русия. Много е популярно и нашето Национално движение „Русофили“. В страната ни живеят много хора, които имат близки или далечни руски корени. Обръщам се към всички истински русофили в България.

Ако сте русофил – като мен и научите, че до вход на метрото група въоръжени са се нахвърлили да бият млад руски актьор, който мирно е чакал свой приятел, а в последствие съдът е оправдал нападналите го, бихте ли го защитили?

А, ако разберете, че руският актьор, който е ученик на световноизвестния Райкин и никога за нищо не е бил съден, след случилото се е бил осъден, че е навехнал ръката на единия от нападателите, не бихте ли излезли на протест в негова защита?

По-долу Ви предлагам да видите видеоматериал, за да разберете как днес млад и невинен руски младеж може да получи 3,5 годишна ефективна присъда практически за нищо. Видеозапис, сниман от друг ъгъл може, да намерите ТУК.

Ако сте истински русофил, разпространете този призив за справедливост и издигнете глас за свобода! Свобода за Павел Устинов!

На снимката – Павел Устинов (актьор)
.

.

Подпишете и петицията за освобождаване на Павел Устинов, публикувана (линк) на сайта Change.org. До този момент подписи са поставили над 70 000 души, само за 15 часа.

П. Стаматов

P.S. Надявам се под петицията да видя подписите на неизменните гости на събора край язовир “Копринка”, а именно – Красимир Велчев, Георги Пирински, Волен Сидеров социологът проф. Михаил Мирчев, ген. Стоян Топалов, Крум Лазаров, Станка Шопова, Светлана Шаренкова, Светлана Бейдова (имената са копирани от страницата на русофилите в Уикипедия).

 

 

Бел. ред.: И още две снимки добавени на 23.09.2019 г.:

.

Вижте и видео с благодарността на Павел, който на 24 септември бе поставен под домашен арест, както и изтеглете практичното “Пособие общественного защитника” – линк1 или  линк2.

2 коментара »

  • Ivaylo Radulov said:

    Абсолютно манипулативно е да се спекулира н нэ’кви си „многовековните си връзки с Русия”. Спекулация е и , че „пусофили” е много популярно сред българите движение – това е център за дезинформация , fake-ове , пропаганда в интерес на кремъл и за влияние над Населението – нищо повече… Истинския българин , образования и информирания никога не би бил русофил защото целта на такова движение е да издигне националното предателство в идеал. Ако не броим енергийния шантаж, пазен като зеницата на имперското им око в България, Русия няма никакво друго влияние тук, освен собствената интерпретация на историята, източник на истерията да бъде обявяван за враг всеки, който си позволява да я обори. Жалките опити на руски коментатори и политици да призовават България да бъде наказана чрез намаляване на потока руски туристи са или плод на явно неразбиране доколкото това е смешна претенция за поставяне на българската икономика на колене, или ( по-скоро) е отглас от традиционната надменност, плод на вековната убеденост, че без руснаците България тутакси ще загине ( нещо като онзи акт на оттегляне на руските офицери от младата българска армия през 1885 г.).
    На имперските чиновници и обслужващия ги персонал у нас ясно трябва да бъде казано: да, историята трябва да бъде пренаписана в частта, в която тя мами относно руската “ освободителна роля” , вплетена насила в нея. Налага се, за да се се отнеме лъжата като основен инструмент на руските имперски претенции за окончателност на акта на подчиняване на българските умове чрез съзнателното им заблуждение по безумно нагъл начин. Равноправни отношения с лъжците не може да има. Така , че НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С ТИЯ ИДИОТИИ – ИМАМЕ СИ ДРУГИ РАБОТИ ЗА ВЪРШЕНЕ…

  • LILA KARA said:

    Радулов има спарен мозък, след като не разбира шегаджийското предложение на Стаматов. Най-добре да не се изказва публично.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.