Home » Авторски страници

Георги Георгиев към приятели и съмишленици

2019.09.11 Няма коментари
Spread the love

Председателят на Гражданско движение “БОЕЦ” Георги Георгиев излезе вчера с обръщение към приятели и съмишленици в социалната мрежа Фейсбук. В обръщението се казва:

Снимка: ТВ “Евроком”

“В ход е изключително гнусно и подло активно мероприятие, насочено основно срещу мен, БОЕЦ и журналистите от Биволъ. Мишени са и други граждани и политици, обявени за врагове на мафията.

Арестуват ли ме, не се плашете! Не се предавайте и не се отказвайте. Мен не могат да ме уплашат, пречупят или спрат. Имате думата ми на боец. Моите белезници са техните белезници.

Защитете съпругата и децата ми. Силни са, но ще имат нужда от помощ и подкрепа. Защитете другите бойци и биволите! На всяка цена и със всички средства! Организирайте се в мрежата и излезте пред Министерски съвет…

Отстраняването на Гешев и свалянето на мафиотското правителство на Пеевски и Борисов е най-важната битка на гражданите сега! Това е битката. Казвам го открито, с ясното съзнание за последствията.
БОЕЦ имаме ясен план, стъпка по стъпка как да преборим дебелите, как гражданите да си върнем държавата и да стартираме необратими реформи във всички най-важни сфери. Знаем точно какво искаме и как да го постигнем. С разум, смелост и сърце ще се преборим.

След моят арест БОЕЦ ще продължи битката. За часове бойците ще се реорганизират и продължаваме. Готови сме за всякакви сценарии…

Свободата, приятели, за нея се борим и сме готови да платим цената. Близо сме, обречени сме да спечелим тази битка…

Борете се и никога не се отказвайте. Дори и в ареста ще съм с Вас и ще имам контакт с Вас – непримиримите. И когато изляза, ще продължа битката още по-амбициран.

На 12.09 в 15.00 ч. БОЕЦ излизаме пред съдебните палати в столицата и страната – “СВОБОДА И СПРАВЕДЛИВОСТ – БИТКАТА НА ГРАЖДАНИТЕ! Елате. Всички.

На съпругата ми и децата – обичам Ви. Ще се преборим с всичко. Вие сте всичкото ми. Мариелка, ще доживеем да видим как децата ни живеят щастливи и свободни в собствената си родина! Клетва ти давам.
Споделете и НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ!”

Целият текст – ТУК

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.