Home » Авторски страници, българи зад граница

Български образователен център “Нов живот” открива училище в Roselle

2019.08.13 Няма коментари

Сега е подходящото време за действие! За да не ни упрекват един ден децата и внуците ни, нека им дадем най-ценното, а именно матерния българския език!

Обикновено родителите се колебаят да запишат децата си в българско училище. Питате защо? Виждат заплаха за изучаването на английския език.

Не се притеснявайте! Двуезичното обучение, под ръководството на учители специалисти в американската и българската образователна система, които предлагаме, и добре балансираните социални условия, допринасят за развитието на важни интелектуални качества като гъвкавост и комбинативност.

Децата, без да осъзнават, изострят вниманието си и тренират паметта, волята и мисленето – качества, които ще ги направят по-конкурентноспособни, адаптивни и успешни в бъдещето им. Възползвайте се от нашето предложение!

За Ваше улеснение и удобство, на всички, които живеете в западните предградия на Чикаго, Илинойс.

 

Български образователен център “Нов живот”

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.