Home » Авторски страници

Призовки за председателя на “БОЕЦ” и болната му съпруга

2019.06.11 Няма коментари
Spread the love

Председателят на Гражданско движение “БОЕЦ” Георги Георгиев и неговата съпруга Мариела Георгиева, която е на хемодиализа, са получили призовки за явяване в МВР – Видин в ден, за който органите на реда изрично са били уведомени, че тя е на медицински процедури. Призовката е във връзка с инцидент с репортери от Канал 3 (една от медиите, свързани с депутата от ДПС Делян Пеевски). Ето какво пише за това Георги Георгиев:

“Днес ни връчиха поредните призовки, на мен и съпругата ми. Изрично са уведомени, че тя понеделник, сряда и петък е на хемодиализа, и е абсолютно невъзможно да се яви в полицията! И умишлено за пореден път ченгетата й връчват призовка именно за ден, в който е на диализа! Призовават ни от днес за… утре!”

Ето още какво заявява председателят на БОЕЦ”, който е убеден, че това е нарочна офанзива срещу “БОЕЦ” и сайта “Биволъ” (заради разкритията на “Биволъ” и сигнали до институциите на “БОЕЦ”):

“Разполагам с категорични доказателства (записи), че полицията е упражнила брутален натиск върху собствениците на имота, в който се помещава фирмата ми, и на територията на който се случва всичко, и се упражнява насилие над нас, да НЕ ПОДАВАТ СИГНАЛ в полицията срещу мутрите-нападатели! Въпреки това собствениците подават сигнал още във вторник и полицията и други органи ОТКАЗВАТ да приемат техния сигнал, за което също разполагам с доказателство! Защото, ако ченгетата (това не са и не може да се нарекат полицаи) бяха приели сигнала на собствениците, още във вторник мутрите трябваше да бъдат арестувани! Точно във вторник ТРИ ПЪТИ викахме полиция, а ченгетата, които идваха, само гледаха сеир и се забавляваха!”

Целият текст – ТУК.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.