Home » Авторски страници, българи зад граница

Българи от Чикаго в подкрепа на Кубрат Пулев

2019.04.01 2 коментара
Spread the love

Наши сънародници от МПО “Пирин” в Чикаго застанаха твърдо в подкрепа на българския боксьор Кубрат Пулев, чийто лиценз за мачове в щата Калифорния бе временно отнет, заради целувка след интервю с местната репортерка Джени Равало (Джени Суши). 

Българи от Чикаго с Кубрат Пулев. Снимка: Станимир Динев

Равало и нейната адвокат – известната Глория Олред, поискаха пълно разследване на инцидента с целувката от спортната комисия в Калифорния, понеже, както твърдят те, Кубрат бил и опипал репортерката. Даже, както пише Sportal.bg, победата му на мача с румънеца Богдан Дину можело да бъде отнета, понеже Дину се е жалвал пред същата спортна комисия. Изпълнителният директор на комисията Анди Фостър потвърдил, че жалбата на Дину ще бъде разглеждана на следващото заседание, което е насрочено за средата на май. На заседанието ще бъде разгледан и скандалът, който предизвика целунатата от Кубрат Пулев репортерка.

Кубрат Пулев и Джени Суши след победата на Кобрата срещу Дину

Ето какво написаха българите от МПО “Пирин” в Чикаго в подкрепа на Кобрата:

“Никъде по планетата земя, в никое времево измерение, по никакъв начин целувката не значи негативизъм и не се пита за нея. Какво значи “Може ли да те целуна?”. Единственият начин да се знае дали може или не, дали е желана или не, Е РЕАКЦИЯТА СЛЕД ЦЕЛУВКАТА. Получаваш шамар – не е желана, отвръщат на нея, усмихват ти се, че ти и казват благодаря – желана е. Също така, тя не е оръдие на труда, че да се гледа дали си на работа или не. Да не е мотика. Целувка е. Още повече, че се случва в страна и щат, където си имат голям официален празник за това, а индустрията им за целувки печели милиарди около 14 февруари. Най-странното обаче е, че именно тези, които са против тази целувка, са най-ревностно празнуващи този празник и проповядват любов – ШИЗОФРЕНИЯ! Така че няма нищо нередно, най-малко пък селско. Това, че от 20 години няколко идиота с лиценз за право са направили целувката неморална и ние сме съгласни да го приемем за такова, не само, вече сами го налагаме за нормално, това говори за степента на податливост към промивка на собствения ни мозък.

Кобра, ние от МПО “Пирин” – Чикаго заставаме зад теб!”

Кадър от видеото с Джени, която седи на коленете на друг мъж и се забавлява по време на партито

Междувременно на Фейсбук страницата на Pulev Sport бе качено видео с “изтормозената” Джени Равало, от което се вижда как тя се забавлява по време на партито след победата на Кубрат Пулев над Богдан Дину.

.

2 коментара »

  • Евгения Григорова said:

    Подкрепям Кубрат

  • Антоанета Илиева said:

    Да го бяха подкрепили с информация не само как се държи публична личност в Щатите, но и да не дава никакви публични изявления по случая при пристигането си в България и да не се вкарва в още по-интересни интерпретации. А изиграването на картата с видеото по социалните мрежи , а не пред спортни комисии или власти, където би имало стойност, е много продуктивно само в създаването на подобни агитки. Когато нахраниш тълпата, но си откъснеш главата е жалко и тъжно…
    To be continued…
    П.П. Иначе агитката е твоя, Пулев! Go, Pulev, go!

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.