Home » Авторски страници, българи зад граница, политика

Анкета на ДАБЧ за БГ организациите в чужбина

2019.04.25 Няма коментари
Spread the love

Скъпи сънародници,

Екипът на Държавната агенция за българите в чужбина се обръща към Вас с покана за участие в Анкета, насочена към дейностите и инициативите, които развивате, с цел актуализиране на бази данни и информацията за организациите на българи, живеещи извън Република България.

Анкетата е по проект на Оперативна програма „Добро управление“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Целта е: насърчаване на гражданското участие за активно включване в процеса на формулиране, изпълнение и мониторинг на политики и законодателство, с оглед подобряване на гражданското участие в тези процеси.

Надяваме се след анализ на резултатите да съумеем да бъдем по- ефективни и гъвкави в процеса на взаимодействие с Вас, по посока запазването на българските традиции и езика, които са ни съхранили през вековете.

Прикаченият файл (вж. тук – anketna kartd-organisations 2019) съдържа Анкетата, като Ви молим максимално бързо да върнете Вашия отговор към нас. Въпросите, които не се отнасят за съответната организация, могат да бъдат пропуснати.

Надяваме се на Вашето съдействие и коректно попълване на анкетата. Благодарим Ви!

София, април 2019 г.

Държавна агенция за българите в чужбина

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.