Home » Авторски страници

ГД “БОЕЦ”: Катастрофата край Своге не е нещастен случай

2019.03.12 Няма коментари
Spread the love

Гражданско движение “БОЕЦ” оповести вчера информация, в която се казва:

“БОЕЦ разполагаме с документи и информация, които доказват пряката отговорност на управляващите и фирмата изпълнител за катастрофата край Своге и смъртта на 20 човека. Не е нещастен случай, а убийство, причинено от умишлено неизпълнение на служебните задължения с цел да се спестят на изпълнителя ТРЕЙС разходи за гаранционен ремонт на пътя. „Като съм казал, че тоя няма да го закачам, значи няма да го закачам“. Това помните ли? Същото е! А помните ли, че правителството заяви, че ще съди ТРЕЙС заради катастрофата? Вместо това ТРЕЙС заведе дела за милиони лева срещу 12 лица и медии, публикували материал на БОЕЦ и свои материали за катастрофата и отговорността на трейсаджиите! Ето ви нещо в аванс: „Агенция „Пътна инфраструктура“ НЯМА заведени съдебни дела и предявени съдебни искове срещу „ТРЕЙС – Своге“ по повод установени нередности, нарушения и неизпълнение на задължения във връзка с рехабилитацията на пътя Мездра – Елисейна – Своге – Нови Искър“. А лично министър Нанков заяви, че използваната асфалтова смес от ТРЕЙС е с недопустимо съдържание на варовик и държавата ще ги съди.

НЯМА и не може да има дела, защото солидарно носят отговорност за това масово убийство!

До дни БОЕЦ ще представим всички документи и информация, с които разполагаме! Ужасяващо дори за нашите представи! Преди това ще изпратим документите в Брюксел. Ако това не взриви държавата на мафията и не събуди заспалите, то значи си заслужаваме съдбата…”

Целият текст – в сайта на “БОЕЦ”.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.