Home » Авторски страници, политика

За големия враг Зелените и милото правителство

2019.01.04 2 коментара
Spread the love

Министърът на екологията Нено Димов заяви, че заради „Зелените“ България губи по 1 млн. лв. на ден. Снимка: bTV

Значи, излиза Бойко по bTV миналата година и казва, че Цеко е собственик на “Юлен”, но Зелените го мразят и затова не дават нищо да се прави в Банско.

Цеко взема мерки и хоп, собствеността на “Юлен” отива в Жирардели, когото, ако Зелените отново мразят, значи не е проблемът в собствеността на концесията. Така разсъждават управляващите.

А как е всъщност?

Зелените не мразят Цеко или собственика на концесията на “Миджур”, а искат да се спазва законодателството, но това не устройва управляващите. Затова днес министър Нено Димов каза, че Зелените сега и за “Миджур” рипали и не искали местните хора да са богати.

Сериозно промиват мозъци и клетите местни хора почват да вярват в големия враг Зелените и милото правителство, което иска да им осигури работа.

Хора, нещата никога не са черно-бели. Мислете с главите си, преди да слушате и вярвате какво Ви казват министри на екологията, които са акционери в завод за печки на пелети, а държавата ще купува такива, за да ги раздава на населението като мярка за справяне с мръсния въздух. Без изобщо да се търси друг вариант за справяне с проблема, който няма да глътне 108 милиона и би могъл да помогне на повече от 3000 домакинства.

 

Стела Николова

2 коментара »

  • Биляна said:

    Зелените наистина са враг на държавата и не мразят само Цеко Минев, а всички. Не ги интересува нито законодателството, нито природата, а само парите. Доказателство са милионите, които държавата губи заради техните жалби.

  • Антоанета Михайлова said:

    Тук е написана голяма глупост – зелените не мразели никого, а искали да се спазват законите. Добре като е така, защо 80-90% от всички заведени от тях дела в съда са загубени. С други думи завеждат дело, че не се спазва закона по някаква си тяхна причина, а съдът прави проверка и казва, че законът е спазен. И това е в почти всеки случай. Та или зелените изобщо не познават законите или причините са някъде другаде.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.