Home » Авторски страници

Отказ от лечение на съпругата на Г. Георгиев от “БОЕЦ”

2019.01.05 Няма коментари

ТАКА убива мафията, бавно и методично…

Столична регионална здравна инспекция отговори на сигнала ми за отказа на лечение на съпругата ми. Потвърждават всяка моя дума. Потвърждават, че никой не е имал никакви намерения да бъде извършена трансплантация на Мариела. Напротив, направено е всичко възможно трансплантация да не се случи. Мариела е диагностицирана и включена в листата на чакащи бъбречна трансплантация през март 2017 г. Веднага след това аз минах всички изследвания и бях одобрен за донор. И въпреки че ходихме многократно в София през следващите месеци и години за имунни тестове и изследвания, НИКОЙ не е направил крос-мач тест (тест за съвместимост), което е най-важното изследване. А бяхме лъгани през цялото време. Такъв тест е направен чак през септември 2018 г. – една година и половина по-късно, след като разритах свинчугите из министерството и разни агенции.

И въпреки всичко след това, отново последва отказ от лечение в Александровска болница. Така действа мафията, убива бавно и методично всеки, който не приема престъпната им власт. Абсурдът е в това, че имаме нуждаещ се от трансплантация човек, както и донор. Най-тежкият проблем с трансплантациите в България е липсата на донори, а ние имаме донор, и въпреки това “държавата”, мафията, дебелите, мутрите правят всичко възможно трансплантацията да не се случи. Така, както хиляди други българи биват лишавани от лечение с мотива, че ПАРИ НЯМА. На фона на раздаваните от Борисов стотици милиони и милиарди на обръчите от фирми на Пеевски, да умират хора, защото няма пари за лечението им, е не просто престъпление, това е геноцид, за който извършилите го ще плащат.

Умират дори деца, ежедневно. Умират от тежки, но лечими болести. И единствената им ”вина” е , че са се родили в държавата на мафията. Управляващите откраднаха дори един милиард и половина от резерва на Здравната каса. Касата в момента дължи на чужди каси към 300 милиона, което лишава българите и от възможност за лечение в чужбина, чуждите болници отказват манипулации, които обикновено са скъпи, защото нашата каса не им плаща разходите. Те сякаш ни казват: “Щом като не можем да крадем от вас, значи не ни трябвате и по-добре да сте мъртви, за да не харчите парите, които можем да откраднем.”

Остава да получим отговорите на прокуратурата и медицински одит. И картината на това кой, как и защо се опитва да убие съпругата ми, и кой и как прикрива тези престъпления ще бъде ясна. Важно е да бъдат разобличавани. А ние продължаваме битките си, за живот, свобода и справедливост.

 

Георги Георгиев,

ГД “БОЕЦ”

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.